Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Frizerka je Daliću četiri dlake šišala dva sata, a on je spavao'

None Foto: Privatni album 5

'UNAKAZILA IH' A tek kada sam Kovačića vidio. Ja sam se oduzeo. Stari moj, kako ga je unakazila žena. Ma ja sam se balzamirao, smijao se sinoć nogometaš Šime Vrsaljko prepričavajući zgode iz frizerskog salona

Nogometaš Šime Vrsaljko (26) sinoć je opet imao svoju zabavnu ‘točku’. S kolegom Dejanom Lovrenom (29) spojio se putem Instagramovog videoprijenosa, a sve je pratilo oko četiri tisuće ljudi. Tri mjeseca nakon osvojenog srebra u Rusiji, dvojac se prisjetio, između ostalog, dogodovština s frizerkom.

- Mandžo je imao najbolju frizuru. E kad mu je one zulufe ošišala - smijao se Šime, a Dejan se nadovezao.

- Kaže Mandžo: ‘Ja volim tako’. Pa da, majstore, ja isto volim biti nakaradan - kroz smijeh je rekao Lovren. Vrsaljko je zatim zaključio da je prava sreća što mu je frizerka šišala stražnji dio glave pa nije mogao vidjeti u ogledalu da ga je unakazila.

Foto: Privatni albumI

- A jesi vidio mene? Rupe na glavi! - uzviknuo je Dejan. Dvojac se kroz smijeh prisjetio i izbornika Zlatka Dalića (52).

VIDEO Kova htio frizuru kao Becks pa frizer Šime morao spasiti stvar

- Dva sata ga je šišala, a četiri dlake na podu. Kaže šef: ‘Skupi su, 200 kuna’. Ona ga šiša, a on spava - smijali su se nogometaši. 

Foto: Privatni albumI

Dodali su da je nevjerojatno da žena nije znala raditi i da ih je namjerno sve redom unakazila pa su morali 'prepraviti' mašinicom.

VRSALJKOVA OBITELJSKA IDILA Rastopio obožavateljice: Šimi sin sjedi za vratom i jede kosu

- A tek kada sam Kovačića vidio. Ja sam se oduzeo. Stari moj, kako ga je unakazila žena. Ma ja sam se balzamirao kada sam ga vidio. Ona kaže: ‘Nije to još gotovo, sad ćemo to popraviti’. A ja vidim da ide sve gore i gore - smijao se Vrsaljko, a Lovren se nadovezao: 'Kaže Kovačić da treba stanjiti samo malo'. Brate, ja ne znam na koji način da stanji, jedino da posadi kosu ili uzme od Mandže. A on je izgledao kao onaj Franck Ribery.

Foto: Privatni albumI

 PRIPREMITE SE: Studeni će biti najgori mjesec ove godine za ova tri horoskopska znaka

Komentari (12)
  • Dosadili ovi s tim forama svima

    28. 10. 2018,   20:20
  • Vec mi ga dosta toga vrsaljka

    28. 10. 2018,   14:15