Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izgubio milijune na Agrokoru, ali je još najimućniji na estradi

None Foto: Pixsell/kolaž 9

Na jednoj od turneja po Njemačkoj, Stavros je ušetao u salon automobila. Dopala mu se limuzina u izlogu pa je šokirao djelatnicu salona kada je pred nju istresao nekoliko stotina tisuća maraka za kupnju auta...

Nije to Bog zna što, ali uložio sam i tako malo pratim što se događa s Agrokorom, pričao je Jasmin Stavros (64) krajem 2017. kada se naveliko počelo pisati i pričati kako se Gazdino carstvo neslavno urušava.

IMOVINSKE KARTICE ESTRADE Jasminovo carstvo: Na Korčuli sagradio vilu, prvi red do mora

Kojekakvi povjerenici su se izmjenjivali pred nacijom, pričali o Todorićevom milijunskim gubicima zbog čega je jedan od najuspješnijih domaćih estradnjaka, Staki, skromno opisao gubitak svog ulaganja. No, kako kažu Jasminovi najbliži suradnici, u igri nije bila mala svota, već gubitak investicije od gotovo tri milijuna kuna.

- I sad se svede na kraju da to trebam zaboraviti, da se od toga neće dogoditi ništa jer dok se to eventualno riješi, proći će 10 godina, stvar će zastarjeti, promijenit će se sudovi. Ali tu nema više nikakve pomoći. Ja sam se od toga oprostio isto kao da sam se rastao od žene - šalio se Stavros tada komentirajući političke odluke o kojekakvim verzijama o spašavanju Agrokora.

Jasmin Stavros zavrsio je snimanje spota za pjesmu "Na planini" | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Glazbenik koji se na glazbenu scenu probio još 70-tih zahvaljujući svom bubnjarskom talentu pa se predomislio i propjevao krajem 80-tih prije dvije godine nije plakao za 'prolivenim mlijekom'. Nastavio je nizati gaže, koncerte i projekte jednu za drugim, snimao je, surađivao s mladim kolegama, podržava suprugu u održavanju okućnice gdje uzgajaju voće i povrće koje si pripremaju, angažiran je s unukom kojeg povremeno čuva, 'hendla' apartmane i ambiciozno promišlja o daljnjim ulaganjima.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nije iznenađujuće da o njemu većina najuglednijih glazbenih menadžera govori kao o najimućnijem estradnjaku. Tomu u prilog ide i Stavrosova čuvena anegdota od prije tridesetak godina. Na jednoj od svojih turneja po Njemačkoj ušetao je u salon jednog među najprestižnijih njemačkih autokuća. Dopala mu se limuzina u izlogu pa je šokirao djelatnicu salona kada je pred nju istresao nekoliko stotina tisuća maraka za kupnju auta. Stavrosov 'nos' za biznis, izgleda, uskoro će ga odvesti na Iž, a tko zna kamo nakon toga.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Pred publiku će se, sudeći prema njegovom rasporedu, i dalje vraćati nekoliko puta na tjedan. Svi Stavrosovi suradnici naglašavaju kako se pjevač, unatoč svoj zanimljivom estradnom imidžu, nikada nije bahatio ili razmetao stečenom zaradom, a privatno i poslovno pomaže najbližoj okolini svakodnevno. I kao prijatelj i kao kolega. 

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Komentari (47)
  • majketi, ako on toliko mlati, kolko odnad mlate ovi kaj znaju pjevat ?!?! :))))

    1. 4. 2019,   14:23
  • Porez, porez i porez, nitko sa estrade ne placa niti jedan posto poreza a ganja se Mamica koji je andjeo nebeski za estradnjake. Radio sam vani po diskotekama i znam kako to ide.

    1. 4. 2019,   14:45
  • Moju malenkost zanima da li uredno plaća poreze i doprinose za zdravstveno i mirovinsko osiguranje.

    1. 4. 2019,   15:38