Obavijesti

Show

Komentari 8

Julie i Emily postale cimerice, a Silvia i Mihaela našle dečke

Julie i Emily postale cimerice, a Silvia i Mihaela našle dečke
9

Natjecanje za 'Savršenog' prouzrokovalo je puno ljubomore i napetosti, ali za neke od djevojaka bilo je to pozitivno iskustvo. Neke su ostale u prijateljskim odnosima, dok su druge pronašle novu ljubav

VIDEO

Među ostalim kandidatkinjama koje su se borile za 'Gospodina savršenog' Miju Matića (27), bile su i Julie PavlovićEmily Živčić, Silvia Pokrajac i Mihaela Muhvić.  Za djevojke je to bilo dobro iskustvo jer su se međusobno sprijateljile, a neke su nakon što ih je Mijo 'nogirao' pronašle i novu ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Čini se kako je natjecanje za 'Gospodina Savršenog' za natjecateljice Emily i Julie imalo puno veće značenje jer su postale bliske prijateljice, a i cimerice. Julie je za vrijeme showa spomenula kako bi se htjela preseliti u Zagreb i upisati drugi fakultet što se i dogodilo. 

Tako su Julie i Emily zajedno preselile u Zagreb te postale cimerice. Emily je uredna i voli pospremati, dok s druge strane Julie voli kuhati što ih čini savršenom kombinacijom. 

Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...
Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...

- Stanovi u Zagrebu su preskupi - napisala je Emily na svojem Instagram profilu te tako otkrila zbog čega su djevojke odlučile živjeti zajedno. Emily je brojnim gledateljima showa bila jedna od favorita, no čini se kako se kemija između nje i Mije nije do kraja razvila. 

Dok su ove djevojke pronašle novi smještaj i sprijateljile se, Silvia i Mihaela su pak nakon Mije pronašle svoje srodne duše.

- Započeli smo odnos kao prijatelji nakon što smo se upoznali početkom godine - otkrila je Sivlia za RTL TV. 

- Zove se Antonio Marić i klavijaturist je u bendu Barabe, a uz to, završava glazbenu akademiju pa nas je zapravo glazba zapravo tako brzo i spojila. Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva - ispričala je.

Dok je Silvia odmah nakon showa otkrila novog dečka, Mihaela je to učinila mrvicu kasnije. Na društvenim se mrežama tako pohvalila svojim odabranikom, a osim toga, priznala je kako je veza još uvijek svježa. Pozirali su zajedno i  u opuštenoj atmosferi uz piće, a Mihaela ima osmijeh od 'uha do uha'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu