Obavijesti

Show

Komentari 45

'Karleuši je teško i ponavlja da neće preživjeti majčinu smrt...'

'Karleuši je teško i ponavlja da neće preživjeti majčinu smrt...'
10

Srpska folk pjevačica godinama je vješto skrivala bolest svoje majke od javnosti, a navodno se teško nosi s njezinom smrću zbog čega joj je i ozbiljno narušeno zdravlje

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) shrvana je zbog smrti majke Divne Karleuše, bivše novinarke i radijske voditeljice koja je preminula nakon duge i teške bolesti. Kako doznaje Kurir, bliski prijatelji pjevačice otkrili su kako su izgledali posljednji mjeseci u njihovoj obitelji.

Pokretanje videa...

00:57


- Divni je bilo vrlo teško. Ona je bolovala od raka pluća, a silne terapije na koje ju je Jelena vodila produžile su joj život, ali ne i njegovu kvalitetu istog. Mučila se strašno, bolest ju je lagano ubijala, a posljednjih mjeseci joj je bilo posebno teško - rekao je izvor blizak Karleušinoj obitelji i dodao da je pjevačica svoju majku vodila posvuda, a sve to kako bi joj pokušala pomoći da dobije tešku borbu za život.

- Jelena je vodila majku u sve svjetske vodeće bolnice i poliklinike. Na kraju se odlučila za poznatu privatnu kliniku u Turskoj gdje je zajedno sa njom odlazila na zračenja, kemoterapije, ali i na redovne mjesečne kontrole. Što god da je čula da bi Divni moglo pomoći, od lijekova, preparata, vitamina, ma što god, Jelena je sve to kupovala, ne pitajući za cijenu - ispričao je izvor za srpski Kurir.

- Iako je dala 100 posto od sebe i bila uz majku do posljednjeg dana, Jelena svejedno nikako ne može prihvatiti da ju je majka napustila. Stalno se preispituje je li možda mogla još nešto napraviti za nju i uporno ponavlja da neće moći preživjeti njezin prerani odlazak. Uz nju je u ovom trenutku suprug Duško, ali će on morati vratiti u Kinu zbog poslovnih i profesionalnih obaveza pa se Jelena boji što će biti kad ostane sama s djecom u Beogradu. Zbog toga razmišlja da ode k njemu u Kinu, ali djevojčice ovdje idu u školu, pa i tu postoji problem. Ne zna još što će napraviti - dodao je izvor za srpske medije. 

Jelena Karleuša odmah nakon pogreba majke odlazi iz Srbije?
Jelena Karleuša odmah nakon pogreba majke odlazi iz Srbije?

Naime, već se ranije govorilo da Karleuša nakon pogreba majke namjerava otići iz Srbije jer navodno ne može podnijeti tešku situaciju u kojoj se trenutno nalazi. 

Podsjetimo, srpska folk pjevačica godinama je vješto skrivala bolest majke od šire javnosti, a navodno se teško nosi s njezinom smrću zbog čega joj je i ozbiljno narušeno zdravlje. 

- Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi. Sve joj je ovo vrlo teško palo, svakodnevno je na jakim lijekovima za smirenje. Kako je tim liječnika koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da prije pogreba primi jaku injekciju kako bi mogla sve to podnijeti. Velika je bol i gubitak s kojima se suočila - rekao je nedavno izvor za srpske medije.

Iako se nagađalo hoće li se na pogrebu uopće pojaviti, Jelena je došla dati podršku svojoj majci. Cijelo vrijeme podrška joj je bio suprug Duško Tošić (34) koji ju je stalno držao za ruku.

Pratite nas na našem Instagram profilu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin