Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kritike na račun 'Savršenog': 'Izbacio je sve koje su majke'

None Foto: Instagram 9

Žao mi je što me Goran nije ni upoznao. A i žao mi je što sam propustila neke avanture i aktivnosti koje ne bih imala priliku doživjeti, rekla je Vahdela nakon ispadanja...

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (38) u jučerašnjoj epizodi je poslao kući tri kandidatkinje Vahdelu, Radu i Ivanu. Gledatelji su primijetili da su 'išle van' sve žene koje imaju djecu.

- Baš mi je žao zbog Vahdele - napisala je jedna gledateljica. Drugoj je pak žao zbog Ivane K. kojoj je u istoj emisiji u kojoj ju je eliminirao rekao da je osjetio povezanost.

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ: 'Savršeni' je profi švaler. Nije on takav kakvim se predstavlja

Nakon ispadanja, Rada Tomić (38) je izjavila kako će pamtiti 'Gospodina Savršenog' po jednom novom, neobičnom i pozitivnom iskustvu, piše RTL.

- S obzirom na to da sam veganka od rođenja i da sam u vilu donijela svoj blender, bilo mi je poprilično teško uskladiti obaveze i svoje prehrambene navike, a s druge strane, da se ponovim - jedno novo iskustvo - komentirala je Ivana Kopilaš (36), piše RTL. 

Foto: rtl

Vahdeli je posebno žao što nije imala više vremena upoznati Gorana.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Žao mi je što me Goran nije ni upoznao. A i žao mi je što sam propustila neke avanture i aktivnosti koje ne bih imala priliku doživjeti. S druge strane, drago mi je što sam izašla prije nego što se atmosfera pretvorila u klub razjarenih lavica. Mislim da bi mi ženska ljubomora i licemjernost išle prilično na živce - komentirala je Vahdela Valhović za RTL.

Nakon napete druge ceremonije ruža, preostalih 12 djevojaka nastavlja sa zavođenjem Gospodina Savršenog, piše RTL.

Kako bi razveselio djevojke, Goran im je poslao pismo u kojem njih sedam poziva na grupni spoj - kajaking na Mrežnici.

Sve djevojke nadaju se da će biti pozvane jer smatraju da ne provode dovoljno vremena s njim, ali mjesta ima samo za odabrane. Na Mrežnici Goran odluči odabrati jednu curu za single date, što se ostalima neće nimalo svidjeti.

I dok se jedan dio zabavlja u prirodi, ostatak djevojaka odluči napraviti party kraj bazena uz šampanjac i 'ćakulu', a na repertoaru im se kao prva tema našla – Gabrijela, koja je večer prije imala pravi mali privatni show.

Tko će otići na grupni spoj, a tko na spoj nasamo, tko će Goranu najviše zapeti za oko – pogledajte večeras u novoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' u 21 sat na RTL-u!

Komentari (143)
  • Pa dobro, ne mora svatko bit spreman prihvatit tuđe dijete

    27. 11. 2018,   16:36
  • Pored puno slobodnih cura bez bivsih muzeva i djece, ima i pravo izbacit, svaka mu cast.. svaki bi roditelj htio da njegovo dijete pronadje slobodnu osobu i s njom osnuje obitelj, nemojmo se lagat.. i ove price o "slatkom bonusu".. cjoj..

    27. 11. 2018,   17:13
  • Hoće li ga sada možda optužiti i za diskriminaciju? Čovjek ima pravo birati.

    27. 11. 2018,   17:40