Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Savršeni' je profi švaler. Nije on takav kakvim se predstavlja

None Foto: Privatni album/RTL 5

Imao sam malo žena u životu jer imam uvjet koji je hendikep za muškarca, a to je da sam morao voljeti. Osim toga, dao sam se i nogometu, rekao je Ćiro sinoć u showu 'Gospodin savršeni - late night'

Fitness instruktorica Renata Sopek (39) sinoć je u 20-minutnom showu 'Gospodin savršeni - late night' ugostila trenera Miroslava Ćiru Blaževića (83), glumicu Anu Begić Tahiri (39) i astrologinju Anđelku Subašić. Trojac je s voditeljicom komentirao 'savršenog' Gorana Jureneca (38) kojeg je isprovocirala kandidatkinja Gabrijela Fatorić

Foto: Privatni album/RTL

- Gospodin Savršeni ima taj hendikep što je savršen. On nije za podcijeniti i sigurno nije takav kakvim se predstavlja. On je profesionalni švaler i dobar strateg čim je uspio zaintrigirati toliko djevojaka. Savršeni stvara konkurentnost među njima i jako je intrigantan - rekao je Blažević. 

Foto: RTL

Dodao je kako se vidi ga je natjecateljica Gabrijela iz Poreča odmah 'provalila'.

- Ona je manga samo takva. Smjestila ga je gdje mu je mjesto. Njegova prepotencija je također hendikep - analizirao je Ćiro. Zatim je ženama u studiju davao ljubavne savjete. 

Foto: Privatni album/RTL

- Ljubav je fenomen koji dominira. U jednom trenutku možda s partnerom postaneš i neprijatelj, ali ljubav onda napravi balans. Čuvajte ljubav jer će i najtežu situaciju napraviti izdržljivom - rekao je trener svih trenera. Zatim se osvrnuo na svoje manire. 

SAV ISKLESAN Gospodin goli: Jurenec se u Cosmopolitanu skinuo do kraja

- Taj Gospodin Savršeni je ofrlje procijenio djevojke. Ja bi damu odveo u kazalište i rekao joj ‘ti si ta’. Ponekad se i iz površnog odnosa razvije prava ljubav. To je čest slučaj. Imao sam jako malo žena u životu jer imam uvjet koji je hendikep za muškarca, a to je da sam morao voljeti. Osim toga, dao sam se i nogometu - zaključio je Ćiro. 

Komentari (30)
  • Nije on toliko savršen da su one došle zbog njega nego su sve željne pet minuta slave.

    27. 11. 2018,   13:29
  • Ova Renata je od sebe čudo napravila, ne u pozitivnom smislu.

    27. 11. 2018,   14:43
  • "Savršeni" je u stvari gay, ali preko veze glumi u hetero emisiji da si nabilda PR, poslije će vjerojatno glumiti u nekoj sapunici, pa biti voditelj itd,,,klasika plaćenog PR-a, a žene su tu naravno, zbog slave i love koju misle da ide u paketu s njim, tamo u Njemačkoj.

    27. 11. 2018,   14:36