Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lohan i Hilton: Jedna vrijeđa, a druga se pravi blesava i trola

None Foto: screenshot/

Paris je Lindsay nazvala 'lažljivicom' i 'jadnom', a Lohan je reagirala posve neočekivano. Iako je zasigurno čula za nelijepe riječi u intervjuu, odlučila je uzvratiti na drugi način

Paris Hilton (38), nekada 'it' djevojka Hollywooda, promovira novu pjesmu 'My Best Friend's Ass' - u čemu joj svesrdno pomaže Kim Kardashian (38).

U slobodno pak vrijeme, i po intervjuima, kritizira svoju nekada najbolju prijateljicu Lindsay Lohan (32).

Voditelj i novinar Andy Cohen zamolio ju je da kaže tri riječi o svojoj najboljoj prijateljici iz 2000-ih na što je ova odgovorila kako je Lindsay 'nevjerojatno jadna i sramoti se'. 

PONOVNO PRIJATELJICE Paris Hilton za spot angažirala Kim. 'Naš novi tajni projekt...'

Cohen ju je podsjetio i na izjavu kako 'više nikada ne želi da se njezino i Lindsayino ime spominju u istom kontekstu', te je za Lohan okolo govorila kako je 'patološka lažljivica', piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beyond friends are true. Love @parishilton congratulations on your new song!

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

No, iako je Lohan zasigurno čula za nelijepe riječi u intervjuu, odlučila je uzvratiti na drugi način. Na Instagramu je objavila crno-bijelu fotografiju djevojaka ispod koje piše 'više od prijateljica, prava ljubav - Paris čestitam na novoj pjesmi'.

Sada je samo pitanje je li Lindsay odlučila ne 'srozati' se na Parisinu razinu, ili je ovo vrhunsko trolanje od strane glumice.

Neki su komentatori zaključili kako je ovo 'šamar sa stilom'.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Komentari (6)
  • Ono kad imaš love kao Paris pa možeš kupiti prijatelje na godinu dana. Nema Paris ni jednog pravog prijatelja,a mislim da je ni njene životinje ne vole.

    26. 5. 2019,   20:43
  • Vi o nekim lohanicama, a ni da se sjetite napisati da je Milijanina sestra Olivera ušla u parove i digla na noge cijeli "region"!!!

    26. 5. 2019,   18:05
  • Čime se vi bavite majko mila

    26. 5. 2019,   16:46