Obavijesti

Show

Komentari 7

Maca smršavila pa promijenila frizuru: 'Izgledaš puno mlađe'

Maca smršavila pa promijenila frizuru: 'Izgledaš puno mlađe'
5

Posjetila je jedan frizerski salon u Zagrebu te je posvijetlila i skratila kosu. Pratitelji na društvenim mrežama pohvalili su njezin izgled nakon što je osvježila kosu

VIDEO

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi' Marijana Džolić (43) zvana Maca ušla je u show s 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. Svoj novi stil života redovito pokazuje fotografijama na društvenim mrežama. Osim što je početak godine započela s manje kilograma, Maca je promijenila i frizuru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Posjetila je jedan frizerski salon u Zagrebu te je posvijetlila i skratila kosu. Pratitelji na društvenim mrežama pohvalili su njezin izgled nakon što je osvježila kosu.

'Predivna si', '20 godina mlađa'. 'Izgledaš mlađe', 'Maco, prava si mačkica' - neki su od komentara.  Marijana je u opis fotografija napisala kako svoju frizerku ne bi mijenjala ni za što, a sudeći prema tome, zadovoljna je novim imidžom.

Maca je šokirala izgledom: 'Ne mogu gledati. Što si to radila?'
Maca je šokirala izgledom: 'Ne mogu gledati. Što si to radila?'

Nakon što je izašla iz showa 'Život na vagi', Maca je obećala kako će nastaviti trenirati i poslije. Velika potpora u svemu joj je suprug.

- Moj suprug je uvijek sretan kada me vidi, ali ovaj put bi mogao biti posebno sretan jer će sada konačno imati partnera za planinarenje i skijanje, koje obožava. On je mene volio bez obzira na kilograme i ako se znao našaliti i reći da će me mijenjati za dvije od 21 godinu i po 60 kilograma. Evo mu sad, e nećeš - objasnila je.

Novom linijom, Maca se ne prestaje hvaliti, pa je tako na društvenim mrežama  objavila fotografiju s trenericom Majom Ćustić (36), kojoj je zahvalna na svemu što je prilikom showa napravila za nju.  

- Žena koja me tjerala i koja me još tjera da dajem sve od sebe i više. Ženi koja je bila uz mene i podržavala me mjesecima da izvučem onaj zadnji atom snage kako bi što zdravija i sretnija izašla iz showa s osmijehom na licu. Ženi koja je znala uvijek dati riječi podrške kada su bile potrebne. Hvala Maja što si bila trener, grmjela kada je trebalo, davala vjetar u leđa kada mi je to bilo potrebno, a najviše ti hvala što si bila i ostala prijatelj. Trenerice svih trenerica, voli te tvoja Maca - napisala je Marijana ispod fotografije na kojoj pozira u srebrnoj haljini.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:55

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin