Obavijesti

Show

Komentari 2

Mentori su 'razdvojili' ljubavni par, a pola 'zvijezda' se ugasilo

Mentori su 'razdvojili' ljubavni par, a pola 'zvijezda' se ugasilo
1

Nakon prve večeri duela i sjajnih nastupa Jacquesov i Grašin tim izgubili su polovicu svojih kandidata, a Tonči i Nina u subotnjoj drugoj večeri duale pokazat će svoje kandidate

VIDEO

Prva večer duela u 'Zvijezdama' bila je rezervirana za Jacquesov i Grašin tim.

Jacques je svoje kandidate ugostio u Zagrebu, u hotelu Westin.

- Svjestan sam svoje odgovornosti na način da nisam noćas baš dobro spavao jer sam stvarno razmišljao o nekim kombinacijama… Kako dati najbolju priliku svakome od njih? - kazao je Jacques o svojim 'žaklincima'.

No Jacques je u svome timu imao 11 kandidata, što znači da je netko od njih morao napustiti natjecanje i prije duela! Aida Tokić, Andrea Aužina, Roko Blažević i Bruno Banfić u kratkom su a capella raspjevavanju tražili svoje mjesto u duelima. Velika trema ponovno je presudila i Jacques je odlučio da kući ide Splićanka Andrea Aužina.

S druge strane, Petar Grašo svoj je tim okupio u mirnome okruženju, kući koja je ujedno i glazbeni studio.

- Trudit ću se posvetiti svima i saslušati sve što oni imaju meni kazati. No ovo za njih mora biti zabavno i lijepo iskustvo - istaknuo je Grašo po dolasku.

U fazi duela, nakon izvedbe svakog para, svaki član žirija ima pravo komentirati viđeno i odabrati jednog kandidata iz svakog dueta za kojeg misli da treba proći dalje. No mišljenje i ocjena ostalih članova žirija mogu samo pripomoći mentoru i olakšati mu, dok konačna odluka o tome tko prolazi dalje isključivo ovisi o mentoru.

Prvi par koji je Jacques spojio bile su Ana Rovišan i Ilma Karahmet, a za njih je izabrao emotivnu pjesmu Ivane Kindl 'Utjeha'.

- Cure, možete biti ponosne na sebe. Ovo je bilo spektakularno otvaranje emisije - rekao je Ani i Ilmi njihov mentor, a složio se i ostatak žirija. Andrea, Nina, Petar i Jacques glasali su za Ilmin prolazak dalje, a Jacques je podržao njihovu odluku i Ilmu poslao u idući krug.

Andrea je kao glas naroda u audicijskoj fazi spasila Kristinu Kelebuh i Dinka Kečalovića koji su svoj put nastavili bez mentora. Kristina je u međuvremenu rodila, a Dinka je odlučila dodijeliti Petru Graši.

- Odlučila sam si napraviti ono što narod najviše voli, a to je organizirati si puno slobodnog vremena, bar što se mentorstva tiče - našalila se Andrea.

Mladi par raznježio žiri: Bruno je plakao dok je Ana nastupala
Mladi par raznježio žiri: Bruno je plakao dok je Ana nastupala

Petar Grašo Dinka je prihvatio i spojio ga u duet s njegovim kolegom rokerom Hrvojem Krištofićem, dodijelivši im veliki hit grupe Whitesnake ''Here I Go Again''.

- Neće mi biti lako jer svaki ima svoju osobnost - kazao im je Grašo, a sa sobom je u idući krug proveo Hrvoja.

Idući Jacquesov par bili su Roko Blažević i Magdalena Brlek koji su izveli Adeleinu pjesmu ''All I Ask''.

- Pripremite maramice - upozorio je Jacques ostatak žirija još prije njihovog nastupa.

- Vi ste savršen spoj! Ovo je pogođeno vokalno, po emociji i energiji - pohvalila ih je Nina.

Nina Badrić uzela Višnju Pevec 'pod svoje': Ja se vama divim...
Nina Badrić uzela Višnju Pevec 'pod svoje': Ja se vama divim...

- Možemo li nekoga spasiti? - pitao je neodlučni žiri, a Jacques je ipak odlučio da dalje prolazi Roko Blažević.

Petar Grašo u idućem je duetu spojio Eriku Crnković i Doroteu Dumenčić koje su se predstavile velikim hitom grupe E.T. ''Ja ti priznajem''.

- Mislim da je to bio jedan vrlo ravnopravan duet - komentirao je Jacques.

- Iskusnije mi je danas izgledala Dorotea i moj glas ide njoj'- odlučio je Grašo i Eriku poslao kući.

Jacques je u idućem duetu spojio Aidu Tokić i Juricu Jelaču, dodijelivši im duet Jamesa Morrisona i Nelly Furtado ''Broken Strings''.

Bruno Banfić: Nikad ne plačem, ali zbog Ane sam se rasplakao
Bruno Banfić: Nikad ne plačem, ali zbog Ane sam se rasplakao

- Nećete biti sretni kad čujete snimku -  iskreno je prokomentirao veliku tremu i njihov nesiguran nastup Jacques.

- Malo mi je bilo bolno to slušati -  dodala je i Andrea. Jacques je dalje pustio Juricu, unatoč tome što su svi ostali članovi žirija svoju prednost dali Aidi.

Andrea Radočaj i Jerko Fabić sljedeći su Grašin duet. Za njih je odabrao vrlo zahtjevan duet Josipe Lisac i Dine Dvornika ''Rušila sam mostove od sna'', no žiri njihova izvedba nije baš impresionirala.

- Andrea, ti si natrčala na pjesmu, a ti si, Jerko, bio previše povučen - komentirao je Tonči.

- Ovu bih izvedbu na radiju preskočila - dodao je glas naroda. Iako Graši nakon ovakvih komentara nije bilo nimalo lako, u idući krug sa sobom je poveo Andreu.

Vršnjakinje, 17-godišnjakinje Valeria Jacek i Marta Strmečki sljedeće su natjecateljice koje je spojio Jacques, dovevši ih u pomalo nezahvalnu situaciju pjesmom Nine Badrić ''Dat će nam bog''. ''Ja sam oduševljena. Bila vas je puna scena'', bila je kratka Nina, oprostivši im i sitne nesigurnosti i zaboravljanje teksta. ''Za vas ima mjesta na glazbenoj sceni'', dodao je njihov mentor Jacques i u idući krug pustio Martu.

U svome sljedećem duetu Grašo je spojio dvoje najstarijih kandidata u svojemu timu – 56-godišnju Reginu Roslaniec Bavčević i 39-godišnjeg Marka Košutića. Njegov izbor pjesme bio je svevremenski klasik Joea Cockera i Jennifer Warnes ''Up Where We Belong'' koja je već na prve taktove potpuno razoružala žiri.

- Imala sam osjećaj kao da gledam nastup nekih velikih svjetskih glazbenika koji su sada navratili u naš studio i počastili nas svojim nastupom - kazala je Nina, što je potvrdio i Jacques.

- Marko je ugodno iznenađenje -  kazao je Tonči i dodatno otežao odluku Graši, koji je ipak odlučio dalje pustiti Reginu.

U posljednjem duelu svog tima Jacques je spojio Brunu Banfića i Danijela Kranjeca hitom Massima i Nene Belana ''Zar više nema nas''.

- Zahtjevnu pjesmu su vam dodijelili i snašli ste se fantastično za nekoga tko je u neku ruku amater. Borba je ravnopravna'', složio se žiri. ''Mislim da show dosta gubi jer ćemo večeras izgubiti nekoga od vas - rekao je Jacques i na kraju odabrao Danijela.

22-godišnja Dijana Zubić i 16-godišnja Lorena Bućan bile su pretposljednji Grašin par, a otpjevale su kultni, ali i vrlo zahtjevan r'n'b hit grupe En Vogue ''Don't Let Go'' – i oduševile žiri.

- Vokalno ste bile nadmoćne, jedna drugoj rame uz rame i ne znam zašto jedna mora ići doma. Dijana, jako sam sretan što si me poslušala i pokazala stav - kazao je Grašo, no dalje ide Lorena.

Kao šećer na kraju, Grašo je u svome posljednjem duetu odlučio spojiti ljubavni par! Noa Rupčić i Stephany Domitrović velika su si podrška, a na pozornici su postali protivnici. Grašin odabir bila je pjesma Parnog valjka ''Lutka za bal''.

- Bila sam jako ljuta kad nas je Petar spojio u duet - priznala je Stephany.

- Za Stephany je ovo bila doista stresna situacija… Njezin dio u originalu pjeva – Noina mama - našalio se Grašo.

- Podigli ste razinu energije u studiju- komentirao je Jacques. Iako je pred Grašom bila jako teška odluka, Grašo je dalje pustio Nou.

SJAJNO I ODVAŽNO: Ovo je 7 najtraženijih boja kose za 2019. godinu 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija