Obavijesti

Show

Komentari 81

Nandi iz 'Savršenog' ima svoj kanal: Ja sam hrvatska Oprah

Nandi iz 'Savršenog' ima svoj kanal: Ja sam hrvatska Oprah
4

Koristim detalje iz privatnog života kako bi ukazala da postoji život izvan savršenih fotografija kojima se mahom mladi povuku i gledajući ih stvaraju pogrešne percepcije, objašnjava Nandi

VIDEO

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (29), od kad je izašla iz emisije ne prestaje s poslovnim pothvatima. Nedavno je pokrenula svoju marketinšku agenciju te se okušala u 'vlogerskim' vodama, točnije, otvorila je YouTube kanal na kojem dijeli savjete o ljubavi i životu. 

- Moj je moto uvijek - zašto od nečeg ne napraviti nešto?! Tako kad je krenula lavina komentara kako me žele ponovno gledati i slušati, da imam jako dobru retoriku i konstrukciju rečenica, smirujuću boju glasa - jednostavan je izbor bio ponuditi mojim pratiteljima vlastiti YouTube kanal. Za njih sam Oprah koju su željeli vidjeti u nekom talk showu. To nije bila opcija koju sam im mogla ponuditi, stoga je vlastiti kanal bio logičan odabir. Na istoj platformi objavljujem videa s motivacijskim i inspiracijskim govorima - izjavila je Nandi u razgovoru za RTL te dodala kako u svojim vlogovima koristi detalje iz privatnog života. 

- Koristim detalje iz privatnog života kako bi ukazala da postoji život izvan savršenih fotografija kojima se mahom mladi povuku i gledajući ih stvaraju pogrešne percepcije (iskreno, neki vjerojatno i uđu u depresivne faze). Teme ne biram, one odaberu mene. Svakodnevica i brige ili sreća moja su dnevna inspiracija. Uočim i pomno pratim okolinu oko sebe koja me npr. zna oduševiti, naljutiti... Uglavnom, izazovu moju reakciju i ona mi je mjerodavna okosnica po kojoj sagledam iz više kutova i kažem si: Aha, pa sigurno se još netko može s tim poistovjetiti. Čim to promislim, znam da je dobar video u planu. Ljudi vole osjetiti kako nisu jedini koji proživljavaju određenu brigu - objašnjava Nandi, a čak 80 posto njezine publike čine žene. 

Nandi iz 'Savršenog' o tumoru: Život je malen i brzo prolazi...
Nandi iz 'Savršenog' o tumoru: Život je malen i brzo prolazi...

- Vjerujem da mi žene imamo taj svoj planet na Veneri i podosta nas je iskusilo ljubavnu brigu, a životna rutina nosi financijske i poslovne brige. Moram biti iskrena da su teme o kojima pričam i o kojima bih pričala isključivo one koje sama iskusim. Tako mogu podrobnije o njima pričati bez poistovjećivanja, nego ih izvlačim iz svog životnog iskustva - nastavlja Nandi te govori kako prijateljice uvijek računaju na njezinu pomoć, a dobro ju i iskorištavaju zbog toga.

Iako u emisiji 'Gospodin savršeni' nije pronašla svoju ljubav, stekla je veliku popularnost koju i sama priznaje. 

- Stvarno sam postala miljenica srca mnogih gledatelja. A ja sam skromna pa ću reći  - Ne znam zašto sam to zaslužila i mogu im samo reći - hvala. Gdje god dođem, svi spominju moje elokventne, britke komentare i komentiranje drugih u psihološkom spektru definiranja osobnosti drugih kandidatkinja i kako bi ja to uklopila u rečenice. Eto, stvarno svi spominju moje komentare, izjave kao iznimno pametne i dobro sročene i zaista, nisu bili zločesti već realni - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin