Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neprepoznatljiv: Simon Cowell je smršavio deset kilograma...

None Foto: Pixsell/kolaž 5

Prije dvije godine se prestrašio za svoje zdravlje nakon pada u svojem domu u Londonu. Prošao je bez težih ozljeda, no gubitak svijesti te pad niz stube ga je 'natjerao' da se okrene zdravijem životu

Menadžer i poduzetnik Simon Cowell (59) povodom četvrtfinala showa 'America's Got Talent pojavio se na crvenom tepihu i pokazao novu liniju. 

America's Got Talent Season 14 Photocall - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

Izgubio je skoro deset kilograma nakon što je 2017. hospitaliziran jer se srušio zbog niskog krvnog tlaka. 

- Otišao sam kod poznatog doktora i on mi je rekao da moram izbjegavati crveno meso, mliječne proizvode, šećer, gluten i kruh -  objasnio je u srpnju Cowell za Extra TV i dodao da je morao smanjiti i unos alkohola.

America's Got Talent Season 14 Photocall - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

-Prije dvije godine se prestrašio za svoje zdravlje nakon pada u svojem domu u Londonu te je odlučio ostaviti se alkohola i cigareta. Prošao je bez težih ozljeda, no gubitak svijesti te pad niz stube ga je 'natjerao' da se okrene zdravijem životu. 

Doug Peters/Press Association/PIXSELL PRESTRAŠIO SE Simon Cowell: Prestat ću pušiti 80 cigareta na dan jer sam pao

- Ovo mi je bio veliki šok i podsjetnik da nisam besmrtan. Osim toga, otac sam i to mi treba biti najvažnije na svijetu - rekao je tada Simon.

USA - America's Got Talent Judges Photocall - Pasadena | Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Mislio je na svoje životne navike, a one su uključivale i do četiri kutije cigareta na dan te velike količine alkohola.

- Pušit ću najviše dvije cigarete i ostaviti se votke koja je također moj veliki porok - kazao je. Votku je, priznaje, pio oko 1 - 2 ujutro ne bi li dobio 'kreativne ideje', no sada će to piće zamijeniti vodom. 

NIJE ŠTEDIO Simon Cowell 'iskeširao' je 250 tisuća kuna za rođendan sina...

Sada se drži skoro pa striktno veganske prehrane, a u svemu ga podržava partnerica Lauren Silverman s kojom ima sina Erica (5).

Komentari (9)
  • a kolika mu je glava ahahahaha majko mila ko bundeva

    14. 8. 2019,   20:17
  • HAHA Samo mu glava ostala, ko Milo Vasić (aka Jasmin Stavros).

    14. 8. 2019,   19:18
  • Nešto mu hlače prevelike...

    14. 8. 2019,   19:34