Obavijesti

Show

Komentari 0

One vladaju: 'Klub zadovoljnih žena' privukao je gomile u kina

One vladaju: 'Klub zadovoljnih žena' privukao je gomile u kina
30

Ogroman interes pripadnica ljepšeg spola izazvao je dolazak najnovije romantične komedije s u kina, s legendama kinematografije u glavnim ulogama

VIDEO

Premijera urnebesne komedije 'Klub zadovoljnih žena' u distribuciji Blitza koja prati život četiri prijateljice u godinama (glume ih Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen) sinoć je na Très Chic večeri u Zagrebu i Splitu izazvala ogroman interes pripadnica ljepšeg spola.

'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac
'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac

U pet rasprodanih kino dvorana najšarmantnijeg hrvatskog kina, Kaptol Boutique Cinema između ostalih premijeru najnovijeg kino hita došle su pogledati i Viktorija Rađa, Branka Krstulović, Željka Fattorini, Daniela Trbović, Marija Borić, Tamara Garbajs, Katarina Baban, Jelena Žnidarić - Zsa Zsa, Ivana Husar Mlinac, Sanja Pilić, Lili Šekoranja, Anamarija Jagodić Rukavina, Alisa Marić dok su najveće kino u Dalmaciji, CineStar 4DX Mall of Split, posjetile Anamarija Asanović, Ana Čagalj, Nataša Bebić, Sandra Ledenko, Neda Makjanić Kunić, Jurica i Marija Pirić, Barbara Kurtović te mnogi drugi.

Film odgovara na pitanje što se dogodi kada se životi četiri dugogodišnjih prijateljica okrenu naopačke nakon što u njihovom književnom klubu na red dođe čitanje zloglasnog romana ‘Pedeset nijansi sive’. Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promjene kada im jedna od članica odluči predstaviti lik i djelo markantnog, samouvjerenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milijune čitatelja diljem svijeta. Trilogija '50 nijansi' inače nije vrsta literature koju ove uspješne i inteligentne dame imaju običaj čitati, međutim… Detalje polako, ali sigurno otkrijte u kinu.

Redatelj Bill Holderman sa sjajnom glumačkom postavom Oscarovki Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u ovoj inspirativnoj komediji pokazao je kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Ako ste to naslućivale, ove su dame to i dokazale.

Osim sjajnog filma, partneri večeri Très Chic su za sve prisutne pripremili poklone i razna iznenađenja. Svaka je posjetiteljica zagrebačke i splitske premijere mogla uživati uz piće dobrodošlice Stellu Artois, Fraktura je svakome omogućila roman ‘Suverena čitateljica’ dok je PUPA sve razveselila kozmetičkom torbicom. Stalni partneri Très chica u Zagrebu, Bliss Institut i Mikeda u boutique dvoranama su predstavili svoje adute, dok je Samsung u WOW baru predstavio novi QLED TV koji se može opisati u tri jednostavne riječi: nenadmašno iskustvo gledanja.

Kako se bliži ljeto, sve su atraktivniji osvježavajući kokteli tako da su posjetiteljice mogle isprobati koktel Très chic koji je WOW bar Kaptol Boutique Cinema lansirao prije mjesec dana, a od ovog tjedna ga se može isprobati i u Cinema Baru kina CineStar 4DX Mall of Split.

‘Klub zadovoljnih žena’ idealan je razlog za susret s prijateljicama i za razmjenu iskustava sa svojim ženskim društvom od najvećeg povjerenja već ovog vikenda. Ulaznice je moguće kupiti i online na CineStarovim stranicama.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

A već na vrijeme rezervirajte datum za novi Très Chic, 13. lipnja, i to pretpremijerno za film ‘Oceanovih 8’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode