Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šarić naučio kuhati kad je živio sam, djevojka mu sve prepušta

None Foto: Instagram/Pixsell/kolaž 5

Korana i Ivan u kuhinji gotovo nikad nisu zajedno, jer je kako u šali kažu, premalena je da je dijele u istom trenutku, ali Korana često čuje muškarca svog života kako joj nudi pomoć

Ivan ima dva metra i stotinu kilograma pa ga nije lako nahraniti. Stalno nešto žvače, gricka, naručuje ili si sam pripremi, otrkila je manekenka i voditeljica Korana Gvozdić male tajne iz svoje kuhinje koju godinama dijeli sa svojim zaručnikom, stand up komičarem Ivanom Šarićem (29), piše Gloria

Foto: schreenshot 433 Instagram

Par je bio na prvoj javnoj kulinarskoj 'premijeri' pa im se postavilo pitanje je li to njihova najava svadbe.

- Sedam godina smo zajedno, lijepo nam je, neću se žaliti - diplomatski je odgovorila Korana, dok je Šarić bio nešto konkretniji te ju je uzvanicima predstavio kao svoju ženu. Između ostalog, dobio je priliku da svojoj djevojci, a i ostalima, pokaže svoj kulinarski talent. 

VIDEO: ZENZACIJA Šarić nazvao Grubnića: Smijem li izjaviti da smo pričali seksi?

- Naučio sam kuhati iz potrebe jer sam živio sam. Mama mi je dala savjet da ne trebam naučiti kuhati sve, nego usavršiti tri jela koja najviše volim i na njima 'graditi' sve ostalo. U mom slučaju to je pasta s pomidorima, šalšu dakako pripremam sam, riba i lignje na gradelama koje u stanu završavaju ipak u pećnici - otkrio je Ivan. 

Luka Stanzl/PIXSELL  | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL/Igor Soban/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Igor Soban/PIXSELL

Koranu je na početku veze pitao zna li kuhati, na što je odgovorila da zna, ali kako ne uživa u tome te da nije žena koja će satima biti u kuhinji. 

- Skuhat ću da ne budemo gladni i fino ću to napraviti. Iako se to ne bi reklo po mom izledu, jer me genetika pomazila, gurmanka sam kao i Ivan, baš uživam u hrani, a ponekad shvatim da sam pojela istu količinu hrane kao on. Valjda to činim podsvjesno: kad on jede, moram i ja -  – kaže Korana.

Tomislav Miletic/PIXSELL | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

U kuhinji gotovo nikad nisu zajedno, jer je kako u šali kažu, premalena je da je dijele u istom trenutku, ali Korana često čuje muškarca svog života kako joj nudi pomoć.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (14)
  • 24 sata, zašto mi uporno, gdje god kliknem, podmećete ovog lika? Nit je zanimljiv, nit je duhovit, još manje popularan.

    10. 11. 2019,   19:52
  • Najneduhovitiji lik u državi. Cijepljen od humora

    10. 11. 2019,   19:21
  • KOE ovaj klaun i zašto je njegov video ispod svakog članka?

    10. 11. 2019,   19:29