Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Shrvani Saša: 'Kada sam vidio Editu u finalu, zaplakao sam...'

None Foto: Nova TV/Privatni album 9

Na sprovodu kolegice iz showa nije bio jer bi ga to, kako kaže, dotuklo. Farmeri Saša i Edita se punih 11 tjedana nisu odvajali jedno od drugoga u 'Farmi'

Iako je sinoć u finalnoj emisiji showa 'Farma' proglašen pobjednikom, Saša Vujnović (26), ostao je u tišini svog doma u Generalskom Stolu gledati posljednju epizodu realityja koji se snimao godinu dana ranije.

Glavna nagrada od 488 tisuća kuna pala je u drugi plan jer su ranije tog dana obitelj i prijatelji na posljednji počinak ispratili tragično preminulu kolegicu Editu Ptičar. Upravo je njoj bila velika želja da se Saša 'okruni' titulom najboljeg farmera šeste sezone showa. 

Foto: Nova TV

- Iako sam već znao ishod, bio je čudan osjećaj pratiti finalnu epizodu. Kada sam ugledao Editu na ekranu, plakao sam kao kišna godina. Jako teško mi je bilo. Još uvijek ne mogu vjerovati da je nema - rekao nam je Saša.

Foto: Nova TV

Na sprovodu kolegice nije bio jer bi ga to, kako kaže, dotuklo. Bojao se i da se ne sruši od tuge, pa planira uskoro otići na njezin grob. On i Edita se punih 11 tjedana nisu odvajali jedno od drugoga u 'Farmi'. 

Foto: Nova TV

- To što smo mi imali bilo je posebno. Kad god bi bio tužan, dobio bi njezin zagrljaj. Bili smo skupa kratko, ali slatko. Čuli smo se još tri mjeseca nakon showa, a onda smo smanjili komunikaciju. Oboje smo bili u gužvi od posla - kaže Saša. Dodaje kako su se upravo danas on, Edita i Anica Orehoci (46) planirali naći u Zagrebu gdje je on sudionik na tradicionalnom koncertu Zaklade Ane Rukavine. 

Foto: Nova TV

- Spremale su mi iznenađenje - rekao je Vujnović. Dodao je kako su mu njih dvije bile najveća snaga u showu te da je zbog toga bio mentalno jak. 

FINALE Saša Vujnović je novi pobjednik Farme: 'Bez Edite ne bih uspio'

Na pitanje što će s novcima od showa, Saša nam kaže da želi osigurati 'kućicu' za sebe i sina kojeg ima iz bivšeg braka. 

Foto: Nova TV

- Bavim se građevinom i radim na fasadama. Bilo bi lijepo otvoriti i firmu za fasade - zaključuje pobjednik showa. 

Komentari (59)
  • svejedno si trebao biti da je neznam kako teško, kao da je anici i štefici bilo lako

    18. 12. 2018,   19:30
  • Pokoj vijecni daruj joj gospodine

    18. 12. 2018,   19:51
  • Koliko kod je zadnji ispraćaj težak treba otići zbog osobe i njene obitelji.

    18. 12. 2018,   22:39