Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sopek o braku: 'Taj papir ništa ne znači ako se ne poštujete...'

None Foto: Instagram 4

Poštujem brak, i  zašto ne jednog dana, ali za sve postoji vrijeme. Ništa ne treba forsirati i sputavati se na taj način. Konačno, taj papir ništa ne znači ako se ne volite, ne poštujete, ne cijenite, govori voditeljica

Televizijska voditeljica Renata Sopek nedavno je napunila 40. godina, no zahvaljujući stalnom vježbanju i zdravoj prehrani, nikad se bolje nije osjećala. Sopek vježbanje smatra rutinom, potrebom i načinom života, a tijekom ljeta pije samo sokove i vodu pa često na putovanja nosi blender kako bi si mogla napraviti smoothie. 

Foto: Instagram

- Mislim da sam u najboljem životnom razdoblju i osjećam se sjajno. Sve mi se posložilo, i privatno i poslovno, pa se to odražava na izgled. Naravno da sam zrelija, iskusnija, imam više samopouzdanja, točno znam što hoću, a što ne želim. I mogu birati - govori Sopek u intervjuu za Gloriu. I dok jedne zanima kako netko može toliko dobro izgledati u četrdesetima, druge zanima što se događa na ljubavnom planu televizijske voditeljice.

PROGOVORILA O GODINAMA Sopek o 40-ima: Neće mi neke zatucane glave stvoriti presing

Sopek je već godinama u stabilnoj vezi, razmišlja o braku i djeci, no nigdje joj se ne žuri.

Foto: Instagram

- Poštujem brak, i  zašto ne jednog dana, ali za sve postoji vrijeme. Ništa ne treba forsirati i sputavati se na taj način. Konačno, taj papir ništa ne znači ako se ne volite, ne poštujete, ne cijenite, ne ugađate jedno drugome, nemate iste interese. Prednosti duge veze su da možete biti potpuno opušteni i biti ono što jeste u svakom trenutku, da vas netko poznaje u dušu i da vas doživljavaju najboljim čak i kad imate najgori dan u životu - objašnjava plavokosa Zagrepčanka koja partnera ne bi ostavila ni da se udeblja.

- Partnera ipak gledam kroz drukčiju prizmu, neovisno o tome ima li koji kilogram viška ili manjka - zaključuje. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (140)
  • Taj papir ne znaci nista ako zoves brak "taj papir"

    22. 8. 2019,   18:07
  • Hahahaha....i ova umjetna baca bombe 😂😂

    22. 8. 2019,   18:26
  • Razmišljaš o djeci,nigdje ti se ne žuri pa možeš roditi i u 50 .Da želiš djecu već bi ih i imala.

    22. 8. 2019,   18:21