Obavijesti

Show

Komentari 66

'Svaki ponedjeljak borim se s kilama, ali svaki put izgubim...'

'Svaki ponedjeljak borim se s kilama, ali svaki put izgubim...'
8

Teško je biti težak, teško je koljenima, teško je putovati, teško je zdravstveno... S druge strane potaknuo sam razmišljanje da ne treba svatko tko pjeva biti maneken, govori Jacques Houdek

VIDEO

Idemo po pobjedu, ali ako budemo posljednji barem znam da smo časno sudjelovali u natjecanju, komentirao je pjevač Jacques Houdek (38) u televizijskoj emisiji 'U svom filmu', povodom nastupa Roka Blaževića (19) na ovogodišnjem Eurosongu. 

Jacques postao vijest dana u Izraelu: Fokusirajte se na Roka
Jacques postao vijest dana u Izraelu: Fokusirajte se na Roka

- Mislim da možemo biti u top deset. Treba sustavno graditi tu priču - komentirao je Jacques koji je 2017. nastupao na natjecanju za najbolju pjesmu Europe, te osvojio 13. mjesto s pjesmom 'My friend' što je najbolji plasman Hrvatske na Eurosongu posljednjih deset godina. 

Zagreb: Dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža

- Kad sam predstavljao Hrvatsku razmišljao sam o tome kako da ne osramotim Hrvatsku. Premala smo država i dosta smo neprimjetni. Zato sam odabrao pjesmu 'My friend' i dva vokala - objasnio je. Ipak, u svojeg kandidata Roka polaže velike nade. 

- Roko je jedno pjevačko čudo. Vjerujem u pjesmu 'Dream' jer nadilazi trendove, a opet je staromodna. Stalno imam roditeljsku potrebu zaštitit Roka od svega, ali to je nemoguće - komentirao je. Na strategiji za Eurosong radili su od pobjede na Dori.

Opatija: Afterparty Dore 2019.

- Marija Šerifović otkrila mi je da kad je pobijedila na Eurosongu 2007. godine, u pauzama između proba igrala je PlayStation. Roko obožava igrati PlayStation u slobodno vrijeme - našalio se njegov mentor te dodao kako je najbitniji trenutak na pozornici. 

- Razgovarali smo o čaroliji. Bitna je strategija, ali najbitnije su tri minute na pozornici gdje on pravim pogledom i pjesmom može dotaknuti ljude - zaključio je. Podršku mu je dala pjevačica i prijateljica Tereza Kesovija (80).  

- Roko je dijete, ali Jacques je od njega napravio jednog zrelog pjevača. To je moć i kad je on konačno prikazao Roka u punom svijetlu, oduševio me. To je mladić koji ima vrlu blistavu budućnost - izjavila je Tereza. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36

Osim nastupa na 64. Eurosongu, Jacques je progovorio o trenucima svoje karijere, ali i tabu temi - kilogramima s kojima se bori dugi niz godina. 

- Od 2012. pa sve do 2014. godine povukao sam se sa glazbene scene. Privatno mi se naslagalo puno problema koje nisam stigao razrješavati smješkajući se u kameru i radeći svoj posao. To je jedan život kojem treba posvetiti ogromnu pažnju. Došao sam do trenutka kad sam rekao 'Ne mogu više, neka se sve sruši što se gradilo' - prisjetio se pjevač te komentirao trenutnu glazbenu scenu u Hrvatskoj.

- Nekada je pjevanje bio gospodski posao. Svi smo te izvođače gledali kao nedostižne gospođe i gospodine s uvažavanjem. Danas je to možda malo manje pa ljudi trebaju dobro razabrati. Ja se još uvijek osjećam kao gospodin - izjavio je Jacques, a zatim progovorio o borbi s kilogramima. 

Spremni za Eurosong: Jacques Houdek i Roko otišli u Tel Aviv
Spremni za Eurosong: Jacques Houdek i Roko otišli u Tel Aviv

- Svaki ponedjeljak ulazim u ring sa svojim kilama. U četvrtak izgubim bitku. Teško je biti težak, teško je koljenima, teško je putovati, teško je zdravstveno... S druge strane potaknuo sam razmišljanje da ne treba svatko tko pjeva biti maneken. Na to sam ponosan, ali nikad nisam htio promovirati debljinu kao pozitivan trend - komentirao je glazbenik. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...