Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tužan 35. rođendan: Tamara mora partijati bez mame i seke

None Foto: Instagram 19

Prije dvije godine mama i kći su se žestoko posvađale jer je Tamara zamjerila Slavici što se previše petlja u njen obiteljski i poslovni život i prestale su pričati

Kći britanskog poduzetnika i bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea (88), Tamara ovog petka proslavit će 35 rođendan. Slavlje će trajati tjedan dana, a počelo je s luksuznom obiteljskom večerom u restoranu Benihana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make a wish

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Bogatoj nasljednici tamo su joj se pridružili njezina kćerkica Sophia (5) i otac Bernie. Tamara koja je udana za biznismena Jaya Rutlanda (38) bila je dobre volje kada je napustila restoran s ocem i njegovom suprugom Fabianom Flosi.   

OBITELJSKO PUTOVANJE Luksuzni odmor na Bahamima: Tamara se brčkala sa svinjama

No na proslavi je nedostajala samo još nekoliko osoba. Naime, slavlje je prošlo bez njezine majke Slavice (60) i sestre Petre (30). Britanski mediji prenose kako su se majka i kći posvađale zbog toga što joj se Slavica previše miješala u obiteljski i poslovni život. 

Foto: Privatan arhiv/PIXSELL

- Bilo je to stresno i tužno razdoblje. Slavica i Tamara uvijek su bile bliske i Slavica je uvijek bila na njenoj strani i brinula se o njoj - izjavila je prijateljica obitelji te dodala kako je njihov odnos na klimavim nogama već duže vrijeme, no Tamara je popustila kad je Slavica završila u bolnici prošle godine. 

Foto: Instagram

Prije dvije godine mama i kći su se žestoko posvađale jer je Tamara zamjerila Slavici što se previše petlja u njen obiteljski i poslovni život i prestale su pričati. 

RASTROŠNE SESTRE ECCLESTONE Brćkaju se u zlatnoj kadi, a poslužuje ih 'vojska' od 50 ljudi

- Za obitelj i prijatelje to nije bila tajna. Stvari između njih dvije su bile gadne - priča izvor blizak obitelji Ecclestone. Kada se Slavica prošle godine razboljela i završila u bolnici Tamara je odlučila prekinuti šutnju i posjetila je mamu u bolnici.

- Od tada polako su izgladile svađu i njihov odnos se vraća na staro malo pomalo. Slavica je čak bila i na rođendanu svoje unuke Sophie - kaže izvor.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (3)
  • Ko je ova??

    25. 6. 2019,   22:22
  • i bogati plaću.. eto.. i meni suza kanula

    26. 6. 2019,   09:19