Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživaju bez odjeće: Connolly pleše, a Pitt hoda gol po kući

None Foto: 7

Volim biti gol sa suprugom i djecom, ali ne kad je dadilja u blizini. Postoji nešto terapeutsko u golotinji. Kada skinemo 'Gucci' ili 'Levi's', svi smo isti, rekao je glumac Kevin Bacon

Britanski avanturist Bear Grylls (44) otkrio je u intervjuu s Piersom Morganom (53) da ima sklonost plivati gol. No, on nije jedina slavna osoba koja je podijelila s javnošću svoju strast za golotinjom u 'prirodi'. 

The Comedian Premiere - AFI Fest 2016 - Los Angeles | Autor: RE/Press Association/PIXSELL Foto: RE/Press Association/PIXSELL Legendarna glumica Helen Mirren (72) izjavila je da nagost smatra oslobađajućom.

- Ja sam nudist u srcu - rekla je, te dodala da voli biti na plažama gdje su svi goli. Nevažno jesu li lijepi, ružni, stari ili mladi. 

Britta Pedersen/DPA/PIXSELL | Autor: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL Kevin Bacon (60), poznat po ulozi Jacka Swigerta u filmu 'Apollo 13', voli se skidati iza zatvorenih vrata.

- Volim biti gol sa suprugom i djecom, ali ne kad je dadilja u blizini. Postoji nešto terapeutsko u golotinji. Kada skinemo 'Gucci' ili 'Levi's', svi smo isti - rekao je Kevin. 

GES / Football / World Cup 2018 / Eroeffnungsspiel Russia - Saudi Arabia, Match 1 / 14.06.2018 | Autor: Thomas Eisenhuth/DPA/PIXSELL Foto: Thomas Eisenhuth/DPA/PIXSELL Britanski pjevač i zabavljač Robbie Williams (44), dok se nije vjenčao s glumicom Aydom Field (39) i dobio djecu, bio je buntovnik. Ipak, još uvijek čuva svoju nudističku stranu. 

- Uživam u golotinji. Kada dođe do toga, volim skidati hlače - rekao je pjevač. 

SPEKTAKL Robbie Williams otvorio SP pa šokirao fanove srednjim prstom

Voditeljica Kate Humble (49) kad osjeti potrebu za tim, ne može odoljeti da se ne skine i skače gola, rekla je za 'Radio Times'. 

- Ponekad, kad ste na nekom lijepom mjestu, postoji nešto posebno u golom plesanju - rekla je Kate i dodala da svi trebaju dati nudizmu šansu. Ispričala je avanturu sa suprugom kada su jednom plesali goli usred pustinje u Jordanu. 

'War Machine' Press Conference In Tokyo | Autor: Kento Nara/DPA/PIXSELL Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL - Gol sam cijelo vrijeme kod kuće - rekao je glumac Brad Pitt (54) u intervjuu za CNN. Imali smo ga prilike gledati polugolog u ulogama u 'Klubu boraca', 'Ahileju', te u 'Thelmi i Louise'.

GWYNETH PALTROW: 'Pitt je Weinsteina gurnuo uza zid i prijetio mu da će ga ubiti'

Škotskom komičaru Billyju Connollyju (75) nije nikakav problem skidati odjeću u javnosti. 

- Inače plešem gol. Napravio sam to jednom u Londonu, ali sam htio nešto drugačije pa sam probao goli 'bungee jumping' - ispričao je za 'Southland Times' na Novom Zelandu, te dodao da je bilo uzbudljivo i najbolja stvar koju je ikad napravio. 

- Da smo bar svi goli cijelo vrijeme - izjavila je Celine Dion (50). Kanadska zvijezda je za 'The Sun' rekla da se broji ono što je ispod odjeće i željela bi da njezina publika bude gola na koncertima.

'Cafe Society' Premiere and Opening Night Gala, Cannes Film Festival 2016 | Autor: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL Pop pjevač Justin Timberlake (37) pokazao je još 2011. u filmu 'Prijatelji s povlasticama', u kojem je glumio s Milom Kunis (34) da nije sramežljiv što se tiče svog tijela.

- Rođen sam gol i takav ću i umrijeti - rekao je Justin, te dodao da ne vidi ništa loše u tome. 

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

Komentari (2)
  • Djeca od Kevina Bacona imaju 26 i 30 godina, tak da ne znam o kakvim dadiljama vi pričate. A psmisao na Helen Mirren na nudističkoj plaži me iskreno užasava.

    23. 7. 2018,   00:33
  • Stari Perveznjaci.

    22. 7. 2018,   23:34