Obavijesti

Show

Komentari 54

Vatrena navijačica Ivana Knoll: Diplomirala s kockicama u ruci

Vatrena navijačica Ivana Knoll: Diplomirala s kockicama u ruci
13

AKADEMSKI GRAĐANIN Ivana je diplomu dobila u ruke, ali smatra da milijunaš možeš postati i bez fakulteta. Omiljeni predmet bila joj je kemija. Svaki odlazak na predavanje bio je užitak, osim kolegija fizike

VIDEO

Ivana Knoll (26) ovo ljeto dobila je laskavu titulu “najljepša navijačica”, a s prvim danima jeseni i onu bitniju, titulu magistrice.

- Diplomski rad obranila sam s izvrsnom ocjenom. Obitelj, prijatelji i dečko jako su sretni zbog mojeg uspjeha, čekamo promociju kako bismo napravili veliku feštu - otkrila nam je Ivana Knoll koja je diplomirala na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Nakon što smo objavili njezine fotografije, dok je još bila tajanstvena “vatrena navijačica”, pa otkrili i kako se zove i otkud dolazi, dobila je više od 50.000 pratitelja na društvenim mrežama.

Ambiciozna Ivana: ‘Završavam faks i otvaram vlastiti biznis'
Ambiciozna Ivana: ‘Završavam faks i otvaram vlastiti biznis'

S obzirom na to da je u kratkom razdoblju postala kraljica Instagrama, nije bilo nikakve dileme oko teme za diplomski rad - “Internet-marketing putem Instagrama”.

SAN KOJI SE NIJE OSTVARIO

- Diplomski sam radila oko mjesec i pol dana. Bilo je stresno jer sam ga planirala napisati još na ljeto, ali zbog SP-a u Rusiji morala sam to odgoditi - dodala je Hercegovka sa zagrebačkom adresom te priznala da je bila pravi kampanjac tijekom studiranja. Iako je postala magistar grafičkog dizajna, Ivana nije oduvijek maštala o toj profesiji.

NAKON FAKULTETA NISKE PLAĆE

- Ja sam kemičarka u duši, ali nisam uspjela upisati Farmaceutsko-biokemijski fakultet iako je to bila moja najveća želja. Bila sam lijena za dodatno učenje. Iako sam državnu maturu položila s odličnim ocjenama, to nije bilo dovoljno. Od malih nogu u meni ‘čuči’ i mali kreativac koji voli fotografiju i dizajn pa je Grafički fakultet bila adekvatna zamjena. Ne planiram raditi u struci, želim otvoriti vlastitu agenciju, no trebat će mi vremena da se to realizira i pokrene - rekla je zgodna navijačica.

Nakon Tajlanda Ivana Knoll zavodi i na Jadranskoj obali
Nakon Tajlanda Ivana Knoll zavodi i na Jadranskoj obali

Omiljeni predmet bila joj je kemija, a svaki odlazak na predavanje za nju je bio pravi užitak, osim ako se ne radi o kolegiju na kojem ima fizike. Fizika i ona nikad nisu pronašle zajednički jezik.

- Obrazovanje u Hrvatskoj nije na najvišoj razini, a razlog je jednostavan - malo prakse, a puno teorije. Dosta predmeta je beskorisno, a profesori često forsiraju ‘štrebanje’. Više mi se sviđa obrazovni sustav u Njemačkoj i Austriji koji se bazira isključivo na praktičnom dijelu i primjenjivanju teorije. Kad završiš fakultet, plaća je i dalje mizerna. U Hrvatskoj standard uopće nije nizak, cijene proizvoda su visoke, a plaće minimalne. Nikako mi se ne sviđa ni kako se država odnosi prema privatnicima, kakav HGK, zašto ih je obavezno plaćati? Što to oni rade za dobrobit tvrtke? - dodaje Ivana, koja smatra da milijunaš možeš postati i bez diplome, ali bez obzira na tu činjenicu razmislit će o upisivanju i doktorata.

Više nije u kockicama: Ivana se 'prebacila' na haljine i badiće
Više nije u kockicama: Ivana se 'prebacila' na haljine i badiće

Ambiciozna Ivana za predavanja nikad se nije previše sređivala.

NA PREDAVANJA BEZ ŠMINKE

Traperice, haljina i ruž na usnama za nju su dobitna kombinacija. Nakon što je uspješno obranila diplomski rad uslijedilo je još jedno ugodno iznenađenje. Luka Modrić je proglašen najboljim nogometašem na svijetu isti dan kad je ona magistrirala. 
- Gledala sam emisiju koja se oduljila pa je nestrpljivost rasla. Bila sam uvjerena da je naš Lukica pobjednik, ali sam ipak čekala proglašenje. Magistrirala sam, Luka je proglašen najboljim nogometašem na svijetu, ma ova godina je najbolja godina u mojem životu - zaključila je Knollica.

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu