Obavijesti

Show

Komentari 61

'S trudnoćom je sve u redu, ali zbog sina ću smanjiti tempo...'

'S trudnoćom je sve u redu, ali zbog sina ću smanjiti tempo...'
9

Naravno, ostajem na svojoj funkciji, a poslove ću obavljati onoliko koliko mi nove okolnosti budu dozvoljavale, rekla je bivša sportašica Kostelić za Story...

VIDEO

Jako se radujem što će u obitelj Kostelić doći još jedan dečko pa će nećaci imati novog partnera za igru. Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom, rekla je Janica Kostelić (36) za Story. Najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport rodit će početkom sljedeće godine. Da je trudna, počelo se šuškati još prije par tjedana kada je bivša sportašica počela odijevati šire majice za posao. 

- Naravno, ostajem na svojoj funkciji, a poslove ću obavljati onoliko koliko mi nove okolnosti budu dozvoljavale - rekla je Kostelić za Story. Dodala je kako će sigurno uspjeti uskladiti privatne i poslovne obaveze. Janica, kako kaže, ne želi otkrivati više detalja o svojoj trudnoći, pa ni ime oca svog prvog djeteta.

Zagreb:  Europski tjedan sporta na Jarunu

Da će treći put postati djed, potvrdio nam je njezin otac Ante Kostelić (80) koji se sa suprugom Maricom silno veseli dolasku unuka.

Janica kostelić - doček u Zagrebu 2002.

- Veselimo se bebi koja će stići za par mjeseci - rekao je Ante. Janicu jako vesele njeni nećaci, maleni Leon i Ivan, sinovi njezinog brata Ivice Kostelića (39) i njegove supruge Elin.

Ante Kostelić: Veselimo se, Janica će uskoro roditi bebu
Ante Kostelić: Veselimo se, Janica će uskoro roditi bebu

- Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenilo cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijeniti osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo - ispričala je svojevremeno bivša skijašica.

Bivša skijašica je prošlog Adventa bila u društvu 'tajanstvenog' Zvonimira Barišića (32) koji je grlio državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za sport, a osmijeh mu nije 'silazio' s lica.

Janica je dečke godinama vješto čuvala od javnosti. Prvi njezin navodni dečko za kojeg je javnost saznala 2003. bio je godinu dana mlađi nogometaš Raul Palomares. Upoznali su se u Selcu gdje su oboje završili na rehabilitaciji nakon sportskih povreda. Prije 13 godina Kostelić je bila u vezi s roniocem i diplomiranim kroatistom i germanistom Borisom Ivančićem (33). Zbog njega se i preselila u Rijeku, gdje je pokrenula vlastiti posao, odnosno otvorila salon za uljepšavanje. Janica je 2010. bila u vezi s Nijemcem Danielom Haimlerom (41). Par je prvi put viđen na utakmici Lige prvaka između Bayerna i Juventusa u Münchenu, a nedugo zatim su zagrljeni prošetali londonskim ulicama uoči nogometne utakmice hrvatske reprezentacije s Engleskom. Nakon nešto manje od dvije godine su prekinuli. 

Pogledajte gdje su turisti najviše trošili novac ove godine: Ima li na ovom popisu i Hrvatske?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru