Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagrebačka filharmonija bori se za laskavu nagradu Grammy

None Foto: Igor Soban/PIXSELL 4

Na božićnom albumu gospel dive CeCe Winans orkestralne dionice snimala je Zagrebačka filharmonija u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a suradnja se pokazala kao pun pogodak

Vijest koja zvuči pomalo nevjerojatno izazvala je, naravno, veliko uzbuđenje u Zagrebačkoj filharmoniji. Nominirani su za najprestižniju diskografsku nagradu Grammy i to u vrlo neobičnoj kategoriji - najbolji album u gospel žanru. 

Zagreb: Otvorenje nove koncertne sezone Zagrebačke Filharmonije | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zagrebačka filharmonija snimala je orkestralne dionice za božićni album gospel dive CeCe Winans (55), jedne od najvećih svjetskih zvijezda u gospel svijetu, a upravo taj album, 'Something's Happening', struka je označila jednim od najboljih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an honor and awesome tribute to Aretha Franklin at the #AMAs 😘

A post shared by CeCe Winans (@cecewinans) on

CeCe Winans već ima 12 osvojenih Grammyja te isto toliko milijuna prodanih albuma, a pjevačica iz Detroita u gospel svijetu trenutačno je neprikosnovena kad su tiraže u pitanju. 

GLAZBENI TRIJUMF Huljić s filharmonijom oduševio Lisinski hitovima iz filmova...

Iza produkcije i snimanja stoji etiketa Parma Recordings, američka diskografska kuća prisutna i u Hrvatskoj. Za božićni album CeCe Winans angažirali su orkestar Zagrebačke filharmonije, dionice su snimljene u velikoj dvorani Lisinskog, a suradnja se pokazala kao pun pogodak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tema: Muzika

Komentiraj, znaš da želiš!