Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zvijezda 'Kućanica': Uhićen je zbog krađe, a tvrdi da nije kriv

None Foto: 6

Hendersonovi susjedi primijetili su da iz kuće nedostaje skupocjeni nakit u vrijednosti od 45 tisuća kuna, a nadzorne kamere navodno pokazuju da je krivac upravo američki glumac

Američki glumac Josh Henderson (37), najpoznatiji po ulozi Austina u seriji 'Kućanice', mogao bi završiti u zatvoru. Kako prenosi TMZ, Henderson je osumnjičen i uhićen zbog provale u kuću svojih susjeda, iako svjedoci tvrde da je nevin. 

Naime, Hendersonovi susjedi primijetili su da iz kuće nedostaje skupocjeni nakit u vrijednosti od 45 tisuća kuna.

S obzirom na to da izvan kuće imaju nadzorne kamere, na snimkama se navodno može vidjeti američki glumac, ali i još dvojica drugih muškaraca kako im upadaju u kuću te odnose spomenuti nakit. 

Iako ga je policija pustila tog istog dana, policijska istraga još uvijek traje, a ako se dokaže da je zaista kriv, Henderson bi mogao završiti u zatvoru.

14. ROĐENDAN SERIJE Uplakana Lynette: Najružnija sam i najstarija u Kućanicama

- Josha su potpuno nepravedno optužili, a snimka je potpuno nejasna. On u potpunosti surađuje s policijom, a dokazi će uskoro pokazati da je lažno optužen. Nije kriv za zločin koji mu se stavlja na teret i sigurni smo da će ga uskoro osloboditi svake krivnje - rekao je za TMZ jedan od izvora bliskih Hendersenu.

VIDI OVO! Božićna čarolija: Ovih 5 lokacija na zagrebačkom Adventu definitivno morate posjetiti!

Komentari (2)
  • Ne kužim zkj bi on krao neki nakit, pa to je njemu sića koliko dobije za glavnu ulogu u seriji. I ne, nije mu uloga u Kućanicama najpoznatija.

    12. 12. 2018,   17:40
  • Snimila ga kamera kako s prijateljima odnosi nakit, ali pušten je na slobodu jer sudski vještak treba tek utvrditi jel kamera imala sinkopu.

    12. 12. 2018,   17:01
Message