Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ademi: Ne bi bilo fer da igram samo zato što sam kapetan...

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo će u utakmicama protiv Benfice igrati bez kapetana Arijana Ademija koji mora na operaciju trbušnog zida. Zahvat će obaviti u Münchenu, a oporavak će trajati oko tri tjedna

Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina, rekao je Arijan Ademi koji neće igrati u utakmicama Dinama protiv Benfice.

Ademi dugo vuče ozljedu trbušnog zida, a iako ga je klub dugo nagovarao na operaciju, on je radije igrao pod injekcijama, vodio momčad u najvažnijim utakmicama.

Ali i tijelo ima svoje granice. Ademi je dugo trpio bolove, postalo je neizdrživo i sada je pristao otići na operaciju u Münchenu.

UPITAN HAJROVIĆ Problem: Ademi na operativni zahvat, ne igra protiv Benfice!

- Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan - rekao je Ademi.

- Vjerujem u svoje suigrače da mogu riješiti Benficu i bez mene te sam uvjeren kako ću biti s njima na travnjaku već u četvrtfinalu Europa lige. Do tada će u meni imati najvećeg navijača - dodao je kapetan Dinama.

Ademi bi se punim treninzima nakon operacije trebao vratiti za tri tjedna, a do tada će njegovo mjesto u momčadi zauzeti Ivan Šunjić

Komentari (13)
  • "Vraćam se u četvrtfinalu." To legendoooo!!! DZG! 152:13 do utakmice ajmoooo!!!

    1. 3. 2019,   10:42
  • Velik hendikep za Dinamo, ali uzdam se u Šunjića i Mora, koji ga po meni dostojno mogu zamijeniti. U ovakvoj utakmici bilo bi riskantno ući s Gojakom u sredini, koliko je god on dobro do sad odigrao u Europi, smatram da u ovom trenutku Moro može dati više u defanzivi, a to će nam trebati u toj utakmici.

    1. 3. 2019,   10:56
  • Dobar je momak ovaj Ademi

    1. 3. 2019,   10:57