Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Evo gdje gledati prijenos uživo spektakla u finalu Lige prvaka

None Foto: PA/PIXSELL, 24sata

Već sat vremena uoči utakmice počinju uvodne studijske emisije na obje televizije koje imaju prava prijenosa za ovu i sljedeće dvije sezone Lige prvaka na području Republike Hrvatske

Posljednju utakmicu nogometne sezone 2018/19. odigrat će Tottenham i Liverpool u finalu Lige prvaka prvog dana lipnja od 21 sat.

Stadion Wanda Metropolitano bit će ispunjen. Svih 67.829 mjesta odavno je rasprodano, od toga je po 17.000 dobio svaki klub. No navijača obiju sastava višestruko je više na ulicama Madrida.

Prava prijenosa za Ligu prvaka ove i sljedeće dvije sezone dijele Hrvatska televizija i PlanetSport. Obje televizije prenosit će finale.

Uvodna emisija na drugom programu HTV-a počinje u 20 sati. U isto vrijeme program uoči madridskog finala počinje i na kanalu PlanetSport 3 (Promo), kojega besplatno mogu gledati svi korisnici A1 televizije, i to u HD kvaliteti.

HTV će utakmicu emitirati u SD kvaliteti u zemaljskom prijamu, kao i putem IPTV i kablovskih operatera, a u visokoj razlučivosti putem javne televizije utakmica se može gledati na platformi HRTi (besplatno unutar Republike Hrvatske) i putem satelita, za one koji posjeduju HRT-ovu karticu. HRT će ponuditi stream za gledatelje unutar RH i na službenoj stranici u SD kvaliteti.

Utakmica se u susjednim zemljama može gledati na Areni Sport 1 i RTS 2 (Srbija), Areni Sport BiH i Novi BH (Bosna i Hercegovina), POP TV-u (Slovenija), M4 Sportsu (Mađarska). U Njemačkoj i Austriji utakmicu prenosi Sky Sport 1 i DAZN, a u Italiji na kanalu Sky Calcio 1 i Rai Uno.

Tekstualni prijenos utakmice i sve reakcije iz Madrida pratite na portalu 24sata.

LOVREN SLAVI TROFEJ Liverpool šampion! Hrvatska 7. put u nizu ima prvaka Europe...
Komentari (19)
  • Ljudi gledaju u 8k a vi nemozete u HD pa i Bosna i Srbija i Slovenija imaju normalne programe u HD.

    1. 6. 2019,   19:48
  • 2019. je godina, “nas veliki i vjerni” HRT prenosi Finale Lige Prvaka u SD kvaliteti... hvala vam od srca!

    1. 6. 2019,   19:59
  • SD kvaliteta a naplata pristojbe u 4K kvaliteti. Sramotno kao i cijela politicka elita...

    1. 6. 2019,   19:48