Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Navijači su složni: Ne dajmo da nam ugase naše "medvjede"

None Foto:

Djeca su mi prve navijačke trenutke doživjeli upravo uz Medveščak. Dočekajmo igrače prije utakmice i podržimo ih. Istinski navijač ne može nada ovo ostati hladan, poruka je navijača Medveščaka

Pune tribine, roditelji s djecom, čudesna atmosfera, niti jedan incident. Slike su to koje su posljednjih godina ostale u sjećanju mnogim navijačima zagrebačkog Medveščaka. Hokej se vratio u Zagreb, ali cijeli projekt je sad u opasnosti.

Zagreb: Medveščak u Domu sportova ugostio Red Bull Salzburg PRIJETE IM IZBACIVANJEM Brod tone? Aaron Fox napustio je mjesto trenera Medveščaka

Nije tajna da je klub u problemima, nakon kratke avanture u KHL-u, 'medvjedi' su sad pred izbacivanjem iz EBEL-a. Austrijski mediji pišu kako je Medveščak u velikim financijskim problemima, zbog toga je ostavku podnio Aaron Fox.

No navijači ne odustaju. Medveščak u petak u 19.15 sati u Domu sportova igra protiv Znojma. Navijači pozivaju na okupljanje 45 minuta prije utakmice, pred dvoranom, kako bi dočekali igrače i podržali ih.

- Podržimo naše 'medvjede', zaslužili su to jer smo uz njih u ovih osam, devet godina proživjeli pst predivne i nezaboravne trenutke. Djeca su mi prve navijačke trenutke doživjeli upravo uz Medveščak. Budimo i u dobru i u manje dobrom uz njih. Dočekajmo igrače prije utakmice, vjerujem da ćemo zajedno uspjeti da nam naši 'medvjedi' i dalje ispunjavaju navijačku strast hokeju i pozitivnom ozračju koje je uvijek bilo na njihovim utakmicama. Istinski navijač ne može nada ovo ostati hladan, zato moramo reagirati brzo - poruka je navijača zagrebačkog kluba.

Komentari (19)
  • Ako je ljudima zabavno i uživaju u tome,di je problem? Radi se o sportu! Zig-zag!

    10. 12. 2018,   20:35
  • Vidimo se! Zig zag!

    10. 12. 2018,   17:37
  • Previše skupih stranaca a bez sredstava

    10. 12. 2018,   17:16