Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prosinečki: Moguće je da opet budem izbornik Azerbajdžana

None Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Azerbajdžanski reprezentativac Mahir Emreli izjavio je kako bi volio da se Veliki Žuti vrati za kormilo repke, a sam Prosinečki potvrđuje: Vidjet ćemo... Sve je moguće

Nogomet kakav je igrao Robert Prosinečki (50) bio je i zauvijek će ostati - nezaboravno spektakularan. A Veliki Žuti uz to je bio i ostat će čovjek o kojem svatko tko ga je upoznao govori isto što i o njegovom nogometu: isključivo u superlativima.

Pa je sve samo ne čudno da su u Azerbajdžanu skoro jedva dočekali rastanak Prosinečkog sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

- Dok nas je vodio Prosinečki igrali smo sjajan nogomet. Mi igračima se moramo truditi i boriti za reprezentaciju, odluka je samo na Savezi, ali... Svakako bih volio da nam se Prosinečki vrati - izjavio je reprezentativac Mahir Emreli (22).

32 GODINE OD SP-A U ČILEU Hrvati su odveli Jugu do zlata: 'Tamo smo ganjali manekenke'

Tragom te izjave azerbajdžanski su mediji hitro zatražili i reakciju velikoga Roberta Prosinečkoga pa dobili citat kakav su jedva čekali:

- Azerbejdžan ima sve uvjete za postizanje još boljih rezultata. Vidjet ćemo... Sve je moguće!

Prosinečki je Azerbejdžan vodio od ožujka 2015. do listopada 2017. godine, a proteklih deset mjeseci na izborničkoj je klupi sjedio još jedan zagrebački i hrvatski stručnjak, Nikola Jurčević (53).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (6)
  • Prosinecki je precijenjen trener,barem kod nas...o njemu se govori sve najbolje kao da je vodio top klubove,a najbolji klub koji je vodio je Kayserispor i od tada ide samo silaznom putanjom bez konkretnih rezultata

    17. 12. 2019,   10:41
  • Prosinečki je dokaz da veliki igrač ne mora biti i veliki trener...Iako ga naši mediji guraju ipak nikad neće biti veliki trener...

    17. 12. 2019,   11:33
  • Barem se trudi da pobijedi grdovica u .... vinu

    17. 12. 2019,   11:53