Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

San svih muškaraca: Seksi blizanke snažno stišću gas

None Foto: derrikecoperacing.com

Zgodne Amber i Angela (27) debitirale su prije nekoliko dana u NASCARU-u i ušle u povijest. Pobudile su veliko zanimanje američkih medija


Derrike Cope prije 20 godina pobijedio je na utrci Daytona 500, sprinterskoj godišnjoj utrci koja ulazi u NASCAR kalendar. Čak 200 krugova, odnosno 500 milja (805 kilometara) moraju vozači napraviti da bi slavili na prestižnoj utrci. Cope (51) više ne vozi kao nekad, ali prezime bi se moglo opet pronaći na listi pobjednika. Derrike ima nećakinje blizanke koje je 'navukao' na automobilizam.

Amber i Angela (27) debitirale su prije nekoliko dana i ušle u povijest. Amber se pokazala kao nešto bolja vozačica, kroz cilj je prošla kao 26. od ukupno 36 natjecatelja.  Angela je završila na 30. mjestu.


- Blizanke su pametne i imaju talenta. Razumiju da još moraju puno učiti ako žele biti uspješne - rekao je Derrike.Uz takvog mentora sigurno će biti i bolje, a nema sumnje kako su pobudile zanimanje američkih medija. Kako i ne bi, atraktivne su, a znaju voziti bolje od nekih muškaraca.


Ostvario nam se san - rekla je Angela, a Amber zaključila:


- Ozbiljne smo vozačice, imamo puno za pokazati. Ove je naše vrijeme.

Komentiraj, znaš da želiš!