Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predsjednik Hajduka: Sportski direktor i trener ostaju u klubu

None Foto: Miranda Cikotić/Ivo Čagalj/PIXSELL

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj potvrdio je da Saša Bjelanović ostaje sportski direktor, a Željko Kopić trener Hajduka, stoji na službenoj stranici kluba. Imaju njegovo puno povjerenje

Hajduk ipak nije ostao bez prvih ljudi struke, predsjednik Jasmin Huljaj izjavom na Hajdukovoj stranici potvrdio je:

- Sportski direktor Saša Bjelanović i trener prve momčadi Željko Kopić sinoć su poslije utakmice stavili svoje mandate na raspolaganje. Kao predsjednik Uprave to nisam prihvatio jer obojica imaju moje puno povjerenje i uvjeren sam i znanja i energije da situaciju u kojoj se trenutno nalazi prva momčad u budućem periodu značajno poprave.

VIDEO

Tako je privremeno ugašen požar na Poljudu koji se razbuktao u nedjelju navečer nakon poraza od Gorice.

Navijači su bili ljutiti na igrače, tjerali i upravu, Kopić je konferenciju za medije iskoristio samo za nekoliko rečenica te dao mandat na raspolaganje, a isto je malo potom učinio i Bjelanović.

Stavili mandate na raspolaganje 

Nakon šokantnog poraza od Gorice na Poljudu 2-0 u nedjelju, Kopić i Bjelanović stavili su svoje mandate na raspolaganje.

- Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba Jasminom Huljajem i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam bez obzira na sve okolnosti.

ODLAZI I BJELANOVIĆ? Kopić podnio ostavku! Prevelik smo klub da bi se ovo događalo

I to je od Kopića bilo sve. Ustao je i, poput furije, odjurio iz prostorije, gotovo sigurno posljednji put kao trener Hajduka. A nedugo nakon toga stigla je informacija da je mandat na raspolaganje ponudio i sportski direktor kluba Saša Bjelanović.

- Smatram da sam odgovoran za ovu situaciju. Kopić i ja smo krenuli u jednu priču, rezultati su pokazatelj, a oni pokazuju kako je nismo do kraja uspjeli završiti. Smatram se odgovornom osobom i smatram kako je u ovom trenutku najpoštenije dati mandat na raspolaganje - rekao je Bjelanović.

RIJEŠITE KVIZ: Otkrijte koliko ste zapravo pametni.

 

Komentari (102)
  • Dokle god ne bude privatni vlasnik neće od hajduka biti ništa, Torcida ako želi klub neka si osnuju novi, a nama koji volimo Hajduk neka puste da krene ispravnim smjerom

    20. 8. 2018,   11:53
  • Kad odlazi "naš Hajduk" 🤔

    20. 8. 2018,   11:54
  • Sami sebi najveci neprijatelji...e moj Hajduce na sto si spao

    20. 8. 2018,   11:51