Obavijesti

Sport

Komentari 31

Tucak: Šteta, imali smo ih! Ali pali smo junački, idemo dalje...

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak žali za opuštanjem i pogreškama u trenucima u kojima smo pobjedu već imali i samo ju trebali potvrditi

VIDEO

Na korak do trofeja, 350.000 $ i plasmana na Olimpijske igre 2020. u Tokiju. Na korak, ali... Korak prekratki. Srpski su vaterpolisti bili bolji od hrvatskih za jedan gol u Super finalu Svjetske lige: 12-11.

Nakon kišne drame Srbi dobili 'barakude' i plasirali se u Tokio

- Teško je vrijeme bilo za vaterpolo, ovaj pljusak i vjetar, ali... Kako je bilo nama tako je bilo i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobjedi - pričao je naš izbornik Ivica Tucak nakon utakmice.

- Ma imali smo ih. Definitivno smo ih imali i to je ono što mi je u ovom trenutku žao! To su neke moje prve impresije. Onda kad smo trebali završiti posao, opustili smo se i upali u pogreške - misli Tucak.

- Srbiji još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi. Igrom mojih momaka ja sam zapravo zadovoljan. Da, izgubili smo za taj jedan gol, ali pali smo baš junački. Onako... Muški. Dali smo srce, ostali smo za gol kratki i idemo dalje. To je sport! - objašnjavao je izbornik.

- Nas sada čeka Svjetsko prvenstvo, ali i borba za Tokio. Biti ovdje prvi ili drugo ne bi bilo važno da ulog nije bio Tokio. I na Svjetsko prvenstvo idemo s istom ambicijom, biti bolji i izboriti mjesto na Olimpijskim igrama. Imamo dobru momčad i nemam što zamjeriti momcima, malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala i eto... - rekao je na kraju Tucak, dok je golman Bijač zaključio:

- Ostaje žal za propuštenim šansama. Odigrali smo jako dobro, možda i najbolju utakmicu ovdje u Beogradu, ali nedostajalo nam je malo seeće. No, na dobrom smo putu za Svjetsko prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao