Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vujović: Ubit ću i tebe i sebe ako te Joan Canellas predribla

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U drugom poluvremenu smo se razletjeli po terenu, a zamjeram im što su stali u posljednjih deset minuta. Gledali su samo semafor i čekali kraj susreta, rekao je Vujović nakon utakmice

Veselin Vujović živopisan je lik, jedan od onih koje morate primijetiti čak i kad odluči stati na kočnicu. Minute odmora u izvedbi legendarnog crnogorskog rukometaša, a danas izbornika Slovenije, prava su poslastica za sve pred malim ekranima.

Najbolji dokaz dobili smo u utakmici sa Španjolskom kad je Vujović slikovito pokušao objasniti Blagotinšeku što ga čeka ako ga Joan Cenellas prođe.

'Ako te Canellas predribla, ubit ću i tebe i sebe, odmah ću nas ubiti na mjestu. On je umro odavno', rekao je Vujović slovenskom pivotu.

Time-out pogledajte ovdje

Nije ga Španjolac preveslao, ali je Vujović Riberu i pobijedio 31-26.

- Ponosan sam na svoje igrače. Od samog početka igrali smo na visokom nivou. Obrane Kastelica su nam dale krila, bio je pravi stup obrane. U drugom poluvremenu smo se razletjeli po terenu, a zamjeram im što su stali u posljednjih deset minuta. Gledali su samo semafor i čekali kraj susreta. Pokazali smo pobjednički karakter, no puno je toga još pred nama. Ništa još nismo napravili - rekao je Vujović nakon utakmice.

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Komentari (21)
  • Dosadni ste vise sa Vujovicem. Od covjeka jedan dan radite drzavnog neprijatelja ,a drugi dan vam je zivopisni karizmatik vedrog duha. Onaj tko prati rukomet zna da je covjek neizljecivi emotivac i kao igrac i kao trener. Nekad je to dobro ,ali dosta cesto i nije jer prebrzo izgori i kaze/napravi sto u biti nakon dva duboka udaha nikad ne bi rekao. Nema potrebe stalno o njemu pisati.

    23. 1. 2018,   22:25
  • Zlatni Vuja :D Jako dobar trener,ali jos bolji motivator...Njegovi time-outi,najave tekme su za anale :D To dize momcad,sjetimo se zadnjih 10 min protiv nas...ili Zagrebovih Time-outa :D Malo je temperamentan ali sta ces .D Niko nije savrsen :D

    23. 1. 2018,   21:31
  • Pa tako se jako inteligentno razgovara u njegovom rodnom kraju! A u našem Međimurju je zaostali govor!

    24. 1. 2018,   07:25