Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preživi u paralelnoj stvarnosti: Konami otkrio novi Metal Gear

None Foto: Konami

Metal Gear Survive govori o preživjelim članovima MSF-a koji su transportirani u paralelni svemir gdje se moraju boriti za svoje živote. Igra izlazi tijekom sljedeće godine

Hideo Kojima je možda napustio Konami, ali Metal Gear serijal ipak nije mrtav.

Naime, japanski developer i izdavač je na ovogodišnjem Gamescomu najavio Metal Gear Survive, kooperativnu akciju za do četiri igrača koja će biti smještena u MGSV svemir.

Iako to još nije izričito rečeno, čini se kako će Metal Gear Survive izaći kao svojevrsna ekspanzija za posljednji nastavak popularnog serijala.

Više informacija o igri i prvi gameplay video donosi IGN Adria.

Komentari (10)
  • Nema Kojime nema ni Metal Geara...tocka i Isus Bog....Fak Konami

    17. 8. 2016,   16:22
  • Konami kao da zeli da ga mrzi cijeli gamerski svijet. Iako je ovo katastrofa, sigurno nije gore od MGS 3 Snake Eater pachinko uredjaja (neka igra na srecu). Sumnjam da cu ikad kupit iti jednu njihovu igru nakon ovog sto mi rade najdrazoj fransizi ikada. Sramota.

    17. 8. 2016,   16:06
  • Nisam uspio odigrati Phantom Pain do kraja. Prva polovica igre mi je bila odlicna, a kasnije je jednostavno nisam mogao provariti. Znam da je to MSG svijet ali jbga, ne mogu provariti te robote i ostala cuda. Prvi dio igre, cak i par misija u Africi - odlicno, ostalo nije za mene. Survival me tek ne zanima, ni tu ni u Tomb Raideru ni nigdje.

    19. 8. 2016,   10:35