Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ava Karabatić pitala Šebalja: Budi moj vozač na Pantovčaku

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL 12

Ava Karabatić je u petnaest minuta vožnje sa Šebaljem uspjela ispričati sve što joj je bilo na umu, ali zato Šebalj nije mogao doći do riječi. Na kraju se se složili da bi zajedno mogli raditi

Čeeekaj, ja sam voditelj, ja sad pričam. Čekaj, stani! Stano da te pitam. Stani. Čekaj da dođem do riječi. Čekaj, ponavljao je Juraj Šebalj u automobilu dok se vozio s Avom Karabatić. Kandidatkinja za predsjednicu toliko se uživjela u svoju priču da joj ni drift nije zasmetao, baš kao ni Šebaljeve molbe i pokušaji da dođe do riječi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U epizodi Zvijezde vrište rally vozač ugostio je "multimedijalnu" zvijezdu, odnosno pjevačicu, spisateljicu, glumicu, odvjetnicu i po novom, potencijalnu predsjednicu - Avu Karabatić. 

- Ja sam vam pobjednica Survivora. Meni da bude slabo? Slabo mi može biti samo do muškaraca - rekla je Ava Katici, koja joj je prije vožnje dala par korisnih savjeta. 

'IMA LI NADE ZA NAS' Duet Ave i Pernara: Držali se za ruke pa otpjevali pjesmu...

Ava je jedva dočekala svojih pet minuta te je otkrila je još jednu svoju profesionalnost.

- Ava je bivša sportašica i naravno model. Bavila sam se plivanjem. Normalno. Splićanka sam. Na Bačvicama sam napravila svoje prve korake. No, jako sam ljuta što mi se u posljednje vrijeme ne događa ljubavni adrenalin - požalila se Šebalju, a on je odlučio da je vrijeme za pjesmu. Ava ga je počastila s 'Nije u šoldima sve' i sa svojom pjesmom 'Tri puta na dan'. 

24 PITANJA Ava otkrila: 'I kao predsjednica ću objavljivati golišave fotke...'

Raspričala se i o svom predizbornom programu i zaključila kako bi željela da Šebalj bude njezin vozač ako postane predsjednica te da će mu dati dobru plaću. 

- Ti i ja dolazimo u ful driftu na Pantovčak - rekao joj je Šebalj. 

POGLEDAJTE EPIZODU ZENZACIJE:

Je li uspjela pojesti mandarine u vožnji te kako se Šebalj osjećao nakon avanture s Avom, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Komentari (28)
  • Skroz opičena čak joj i zavidim koliko je čudna🤣🤣 Tko god da je oženi nikada mu neće biti dosadno.

    13. 11. 2019,   12:16
  • Ova bi uvela u škole seksualni odgoj a ona bi bila svim učenicima praktična nastava hahahahaha

    13. 11. 2019,   12:34
  • Avice moja mogu mi brisati komentare ali imaš moj glas....gore nam ne može biti !!

    13. 11. 2019,   13:27