Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bjegunac u traumi: Policija se autom zabila u Veskovića (38)

Foto:

Sudar nije bio nimalo bezazlen. Zbog bolova u vratu i udaraca u Klinici za traumatologiju završila su tri policajca, Vesković i odvjetnik. Svi su lakše ozlijeđeni...

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Nakon što su zagrebački policajci mirno i bez galame u utorak priveli bjegunca iz Srbije Darka Veskovića (38), krajem dana svi su ozlijeđeni u prometnoj nesreći. U trenutku nepažnje, policajac se službenim autom u Ulici grada Vukovara zabio u stražnji kraj auta Veskovićeva odvjetnika Tihomira Mišića.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Sudar nije bio nimalo bezazlen. Zbog bolova u vratu i udaraca u Klinici za traumatologiju završila su tri policajca, Vesković i odvjetnik. Kako neslužbeno doznajemo, svi su lakše ozlijeđeni. Imaju trzajne ozljede vrata te će neko vrijeme morati mirovati.

Poslali ga na rendgen

Službeni uzrok prometne nesreće jučer nije bio poznat, no kao vjerojatni razlog navodilo se nedovoljno držanje razmaka. Je li zato kažnjen policajac, koji je vjerojatni krivac za nesreću, iz policije nisu mogli potvrditi. Ipak, više policajaca u bolnici uznemirilo je, ali i zaintrigiralo ostale pacijente koji su čekali na pregled.

UBOJSTVO IZ SAČEKUŠE U Hrvatskoj uhvatili sumnjivca za brutalnu likvidaciju u Srbiji

- Kad smo ga vidjeli, ležao je okružen s najmanje pet policajaca u uniformi. Još barem toliko njih bilo je ondje u civilnoj odjeći. Vodili su ga na rendgen kako bi provjerili je li nešto slomio - rekao nam je čitatelj koji je snimio nekoliko fotografija. U bolnicu su stigli oko 20 sati te su nakon pregleda otišli dalje.

BJEGUNAC IZ BEOGRADA Uhićenom Veskoviću odredili pritvor, ne želi izručenje Srbiji

Sudac ga poslao u Remetinec

- Hvala vam na pitanju, dobro sam. Ispala je totalno glupa situacija, ali dobro sam - kratko nam je rekao odvjetnik Mišić dok je čekao odluku hoće li njegov klijent biti pritvoren. Naime, tijekom srijede Veskovića su doveli pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. On ga je ispitao zbog optužbi u tjeralici. Vesković je rekao da se protivi izručenju Srbiji. Sudac mu je odredio ekstradicijski pritvor koji može trajati do 40 dana. Tijekom tog vremena Srbija bi trebala reagirati i preko svojih tijela poslati zahtjev za izručenjem. Podsjetimo, kako je točno i kad Vesković ušao u Hrvatsku i dalje nije poznato. Srbijanska policija tražila ga je zbog sumnje da je 10. ožujka sudjelovao u ubojstvu Blaže Đurovića u Beogradu. Prema podacima iz istrage, Vesković je bio u autu s prije uhićenim Nemanjom Ivanovom. Blažu su pričekali ispred kuće, izrešetali ga i pobjegli. Ivanova su ulovili, a za Veskovićem su raspisali međunarodnu Interpolovu tjeralicu.

DILAJU DROGU, UBIJAJU... Rat crnogorske mafije: 'Nestat ćete s lica Zemlje, do zadnjeg!'

Izdao ga suradnik?

Kako je pisao srpski Kurir, upravo je Ivanov izdao ljude s kojima je surađivao kako bi dobio status svjedoka-pokajnika.

Hrvatski policajci su zato uhitili Veskovića, a kako neslužbeno doznajemo, u zemlji nije bio sam. Tijekom utorka pretresli su stan u kojemu je boravio te automobil kojim se vozio po Lijepoj Našoj. Nisu pronašli ništa što bi ga dovelo u vezu s tim slučajem.

Komentari (36)
  • Veli baba ovako: imam 2 sina, 1 je policajac a drugi je isto glup

    4. 4. 2018,   21:57
  • Jel ima tko u policiji da nije totalno nesposoban

    4. 4. 2018,   18:41
  • Odvjetnik je dobro navukao policajce.Sada će se to rastegnuti ,pa odštete itd

    4. 4. 2018,   20:11