Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trening ravnoteže Diane Morić: 'Jastuk stavite između nogu'

Fitness trenerica Diana Morić osmislila je zanimljiv trening za ravnotežu. Ne samo što ćete vježbama izdefinirati trbušne mišiće, dobit ćete snagu i prevenirati bol u leđima

Vježbe za ravnotežu trenerice Diane Morić možete raditi kod kuće dok gledate seriju ili film. Ne samo što ćete vježbama izdefinirati trbušne mišiće, dobit ćete snagu i prevenirati bol u leđima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za vježbanje se najčešće poslužim prvim rekvizitom koji mi bude pri ruci, ovoga puta to je bio jastuk, rekla je Morić. 

Treba ih raditi svakodnevno, kako bi prevenirali ozljede, učinkovitije odrađivali svakodnevne zadatke te bili stabilni, vitalni i pokretni u starosti i zadržali dobre reflekse. 

SAVJETI TRENERICE DIANE MORIĆ Diana leži na stolu i vježba: U par minuta otopi 'muffing top'

- Lezite na prostirku, savijte noge i postavite jastuk između butina. Čvrsto stisnite jastuk, napnite trbušne mišiće i u tom položaju ostanite 60 sekundi. Potom ponovite stisak, kaže Diana.

Fitness trenerica dolazi iz Novog Sada. U svoj sportski CV upisala je značajna priznanja. Osvojila je titulu svjetskog prvaka u ruskoj borilačkoj disciplini Sambou 2009. godine, nakon čega joj je Vladimir Putin uručio medalju. Osim sportske karijere, Diana karijeru gradi kao fitness trenerica te je postala izvor motivacije mnogim ženama. Svoje fotografije objavljuje i na Instagramu

 

Komentari (6)
  • Stavi nešto drugo bolje ti je.

    18. 3. 2019,   20:29
  • Nikad ne istaknete cijenu što je jako neposteno od vas....

    18. 3. 2019,   20:57
  • Meni ovo iskreno više zvuči kao "trening" hoću pokazati svoje obline ili ti ga hoću onog pravog.

    18. 3. 2019,   20:26