Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kupili sve ružičasto: '8 puta su rekli da je curica, a stigao sin'

Željeli su znati spol djeteta prije rođenja kako bi sve pripremili. Sarah Heaney bila je na svim pregledima u trudnoći i u privatnim ginekološkim klinikama, ali i državnim

Sarah Heaney (28) i njezin suprug William Govan (29) iz Sjeverne Irske opremili su dječju sobu ružičastim tonovima, kupili ružičastu odjeću i obuću, dekice te plišance sigurni da će njihovo treće dijete, također, biti kćer. Nisu imali razloga sumnjati jer su im ginekolozi tako rekli - svaki put nakon osam pregleda na koliko ih je Sarah, kaže, bila. 

POGLEDAJTE VIDEO o tri sestre koje su rodile u gotovo isto vrijeme:

Međutim, na zadnjem ultrazvuku, napravljenom dva dana nakon termina poroda, saznali su da će dobiti sina. Tu vijest primili su kada je porođaj već skoro započeo. Umjesto curice, na svijet je došao maleni Max težak oko 3200 grama.

Dječak je rođen prije 12 tjedana i silno je razveselio cijelu obitelj.

Objavljuje Sarah HeaneySubota, 17. kolovoza 2019.

- Bila sam sretna kada su mi prvi put rekli da opet nosim djevojčicu. Mislila sam kako već imam dvije kćeri, većina mojih prijateljica ima curice i zapravo se nikada nisam družila sa dječacima, i da sa curicama znam što radim pa će mi biti lakše. Ipak, moja najstarija kći Ella (7) silno je priželjkivala brata - ispričala je Sarah.

Mom spending time with her one year old baby boy during flight ZA MIRAN SAN Novozelandska aviokompanija omogućuje spavanje s djecom

Dodala je kako je tijekom trudnoće bila na pregledima i u privatnim ginekološkim klinikama, ali i državnim. Željeli su znati spol djeteta prije rođenja kako bi sve pripremili. Svi liječnici su rekli da se slobodno mogu pripremati za dolazak još jedne djevojčice, jer im je sve ukazivalo na to.

Objavljuje Sarah HeaneyNedjelja, 6. listopada 2019.

Mlađa kćer Abbie (3) u početku je bila zbunjena jer je očekivala sestru pa je znala brkati imena i Maxa zvati Luna jer jer su to ime pripremili za prinovu prije nego su saznali da nije curica, prenosi Daily Mail.

Mother hand touching asian newborn baby girl head while she slee VJEŽBICE, MASAŽA... Kako umiriti nervoznu bebu: Ovi trikovi će u tome pomoći

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (38)
  • Hahahahah fora😍bitno da je živo i zdravo!

    11. 11. 2019,   13:24
  • Međutim, na zadnjem ultrazvuku, napravljenom dva dana nakon termina poroda, saznali su da će dobiti sina. Tu vijest primili su kada je porođaj već skoro započeo. - Na kakvom su to ultrazvuku bili i gdje i tko ga je radio da nisu odmah vidjeli slike i dobili nalaz. Uostalom, kakva predstava i čuđenje, normalna stvar unatoč svim pomagalima i pregledima malena čuda nas iznenade. Moj prijatelj je isto čekao curicu, žena rodi sina, a on okret i van. Viče žena pa kam ideš a on odgovara farbat sobu.

    11. 11. 2019,   13:55
  • I meni su rekli da je sin,a rodila curicu...(◍•ᴗ•◍)❤

    11. 11. 2019,   14:27