Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarcima je jako seksi kad se žena uzbudi dok ih zavodi

Zato je dobro da žene preuzimaju inicijativu, dok je zadatak muškarca naučiti što partnerica voli u seksu. Muškarci žene ne gledaju kao seksualne objekte, već je njihov izgled nešto što ih seksualno pokreće

Libido svake žene je drugačiji, ono što uzbuđuje jednu, možda neće ‘paliti’ drugu, tvrdi dr. Alex Comfort, autor knjige “The Joy of Sex”.

Žene se seksualno razlikuju od muškaraca zbog kompleksnosti njihovih seksualnih dijelova tijela, pogotovo vagine.

Foto: Promo

- S novom partnericom, morat ćete ispočetka učiti što joj se sviđa. Isto kao što morate upoznati njezinu osobnost i karakter, morat ćete upoznati i njezinu seksualnost, što ona voli u seksu, što je uzbuđuje i slično. Imajte na umu da kako biste bili dobri u seksu nije dovoljno samo znati tehniku, važno je da svoju partnericu u vezi priznate kao ravnopravnu - savjetuje autor. I muškarci se razlikuju. Neki vole nježan dodir, neki čvrst, a neki nešto između.

KNJIGA DANA Dugotrajna i nježna predigra je ključ snažnog orgazma za nju

- Ne možete očekivati da će partnerica znati kakav vi dodir želite ako joj vi sami ne kažete. Stoga je na vama da se izjasnite jer možda dobijete suprotno - tvrdi.

Muškarci žene ne gledaju kao seksualne objekte, već je njihov izgled nešto što ih seksualno pokreće. Oni bi htjeli da se i žene isto odnose prema njima.

KNJIGA DANA Tajna za savršen striptiz: Što sporije i senzualnije - to bolje!

- Većina ih smatra da je seksi ako se žena može seksualno uzbuditi dok ona seksualno uzbuđuje partnera. Zato je najvažnije da žene u seksu preuzmu inicijativu i započnu sa seksualnim radnjama, uhvate muškarca za genitalije prije nego što njih muškarac dodirne i slično. To će muškarcu iznimno pasati i osjećat će veću seksualnu želju - objašnjava autor.

Zvijezda 'Igre prijestolja' skinula se u bikini i pokazala svu raskoš svog isklesanog tijela!

Komentari (124)
  • Brzo se kroz sam sex skuži. A i napaljujuće je kad žena veli što da se joj učini ;) A i dobro je kad žena krene :P A bome je dobro kad žena nije potpuno gola...da ima malo nekih stvarčica na sebi ;)

    18. 12. 2018,   18:26
  • ..Nije lako sa ženama ! posebno kad joj kažeš na kraju šta bi najrađe sad? a ona kao iz topa ,da te ima ko zamijenit!?!..

    19. 12. 2018,   10:46
  • obožavam vidjeti uzbuđenu ženu

    19. 12. 2018,   08:22