Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Nina priznala krivnju, na sud nije došla jer želi biti sa sinom’

None Foto: Privatan album

Obitelj je više puta išla u Italiju, ali sud im je samo jednom odobrio susret, i to na pola sata - rekla nam je Vanda Plazonić, Ninina prijateljica. Kaže nam da je Nina u Italiji našla posao

Nina Kuluz (45) na Općinskom sudu u Splitu nepravomoćno je osuđena zbog odvođenja sina Cesarea, tad staroga godinu i pol dana, iz Italije u Hrvatsku, a potom i u BiH.

Dobila je uvjetnu kaznu godinu dana, uz rok kušnje od pet godina. Na izricanju presude nije bila jer nije željela gubiti susrete sa sinom. Maleni je sredinom prošle godine dodijeljen ocu Alessandru Avenatiju, a odmah za njima u Italiju se preselila i Nina.

- Presuda je očekivana jer je Nina i priznala krivnju. Sud u Italiji dopustio joj je susrete s malim tri puta tjedno po dva sata. Strogo je zabranjeno iznošenje bilo kakvih informacija o dječaku i postupku, a toliko su strogi po tom pitanju da su dječaku zabranili i komunikaciju s bakom i djedom, tetom, ali i školskim prijateljima iz Splita.

SLUČAJ CESARE Nina Kuluz osuđena za otmicu sina: 'Ne osjećam se krivom...'

Obitelj je više puta išla u Italiju, ali sud im je samo jednom odobrio susret, i to na pola sata - rekla nam je Vanda Plazonić, Ninina prijateljica. Kaže nam da je Nina u Italiji našla posao, njeguje osobu s invaliditetom.

- Nina je morala naći posao kako bi se prilagodila terminima koji su joj dodijeljeni. A što može, bori se, kao prava majka lavica - dodaje Vanda.

Tema: Hrvatska

Komentari (121)
  • Pitam se kakvu bi kaznu dobio muskarac da su uloge obrnute.

    6. 3. 2019,   17:47
  • E a sada pregledati snimke okupljanja za potporu i uhititi sve koji su predvodili masu u nezakonitom djelovanju.

    6. 3. 2019,   18:24
  • Zena je svjesno manipulirala djetetom i s javnoscu a sve da bi umanjila svoje nezakonite i kriminalne postupke. Pored citave komedije koju je izvodila po Hrvatskoj,Italiji i Bosni opet se vratila na pocetak te napokon pocela zaradivati za svoj zivot i postivati zakonske presude. To sto se nadala da ce u hrvatskom pravosudnom balkanskom sustavu naci potporu ako se problem dovoljno intenzivno medijski prikaze bila joj je losa odluka. Da je sustav normalan oduzeo bi joj dijete jer ga je koristila kao oruzje u svom egocentricnom i osvetoljubivom pohodu. Na kraju krajeva sada zivi u Italiji pa ako misli da je u pravu i da je zakinuta neka slobodno tuzi bivsega i neka ide sve do Brisela. Sinu joj je napokon dobro. Dijete ide u skolu ima prijatelje te ima normalan zivot a mama treba poceti raditi da bi sebe uzdrzava. Citava ova situacija jer je htjela vise love od bivsega a on nije budala.

    6. 3. 2019,   22:02