Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radnik koji je pao u kiselinu se probudio, ali još jede na sondu

None Foto: 24sata/24sata

'Nakon uspješne operacije jednjaka, probuđen je iz inducirane kome, a zbog težine ozljeda još se hrani na sondu. Dobra je vijest da nije izgubio vid, no čeka ga dugi oporavak', ispričala je njegova majka

Radnik tvrtke Kotlar iz Đurđevca, 39-godišnjak koji je pao u bazen sa solnom kiselinom dobro se oporavlja. Nakon uspješne operacije jednjaka, probuđen je iz inducirane kome, a zbog težine ozljeda još se hrani na sondu, piše Podravski.

- Dobra je vijest i da nije izgubio vid, a koliko je oštećenje na očima, još je prerano govoriti. Oporavak će biti dug, ali najvažnije je da se on osjeća dobro i da zasad ide sve prema planu liječnika - ispričala je majka 39-godišnjaka.

VIDEO: UŽAS U ĐURĐEVCU Radnik je upao u solnu kiselinu: Ima suprugu i dvoje male djece

Podsjetimo, radnik je htio za dizalicu zakačiti ogradu koja se trebala očistiti u bazenu sa solnom kiselinom. U jednom trenutku, dok je bio pokraj bazena, izgubio je ravnotežu i pao ravno u bazen s opasnom tekućinom. 

Đurđevac: Radnik tvrtke Kotlar pao u bazen sa solnom kiselinom i prevezen u bolnicu

Đurđevac: Radnik tvrtke Kotlar pao u bazen sa solnom kiselinom i prevezen u bolnicu Više na http://bit.ly/2JgNB7a Reporter: Željko Rukavina

Posted by 24sata on Thursday, October 25, 2018

Muškarac iz Šandrovca pokraj Bjelovara koji ima suprugu i dvoje male djece danima je zbog strašnih ozljeda bio u induciranoj komi.

U INDUCIRANOJ JE KOMI I dalje se bore za život radnika koji je pao u bazen s kiselinom

- Naš kolega u jednom je času samo vidio da ga nema, da je nestao. Kad je došao bliže bazenu, vidio je njegovu ispruženu ruku i lice zaronjeno u kiselinu. Strašno… Odmah smo ga izvukli, polijevali vodom i dali mu mlijeko te pozvali hitnu. Nakon toga bio je pri svijesti i svima je laknulo - ispričao je šokirani kolega ozlijeđenog radnika. 

Komentari (9)
  • Nadam se da ce se oporavit. Sretno

    6. 11. 2018,   15:41
  • jadnog li radnika, na sreću ostao je živ jede na sondu zbog oštečenja jednjaka, a kakve su ostale vanjske ozljede kože?koliko će trebati plastičnih operacija a se koliko toliko dovede u neko stanje da može nekako funkcionirati, .

    6. 11. 2018,   15:29
  • bar neka dobra vijest...brz oporavak

    6. 11. 2018,   15:54