Obavijesti

Promo sadržaj

TOKIĆ kreće u kampanju za sigurnost na cestama

TOKIĆ kreće u kampanju za sigurnost na cestama
1

Početkom nove školske godine tvrtka TOKIĆ odlučila je pokrenuti kampanju Sigurnost u pokretu i tako se priključiti nacionalnoj kampanji za sigurnost u prometu te upozoriti vozače da paze na sigurnost najmlađih sudionika u prometu, djece predškolske dobi i učenika osnovnih škola

Tisuće prvoškolaca po prvi puta kreće u školu. Sigurnost djece je najvažnija pa je u skladu s tim i tvrtka TOKIĆ, ovlašteni distributer i uvoznik auto dijelova najpoznatijih svjetskih marki odlučila krenuti u kampanju i skrenuti pozornost vozača na povećan oprez u prometu.

U sklopu akcije Sigurnost u pokretu, djelatnici tvrtke TOKIĆ darovat će djecu prvih razreda Osnovne škole Sesvetska Sela reflektirajućim narukvicama koje skreću pozornost vozača na djecu.

S obzirom da učestale prometne nesreće na cestama, TOKIĆ će u svoje 3  poslovnice (u Zagrebačkoj 143, Slavonskoj 3 i Ljudevita Posavskog 17 - Sesvete)  tijekom rujna organizirati demonstraciju tehnika prve pomoći za sve posjetitelje. Tehnike pružanja prve pomoći u navedenim poslovnicama TOKIĆ provoditi će studenti  iz Studentske Ekipe Prve Pomoći (StEPP), volonterskog neovisnog projekta unutar CroMSIC-a (Međunarodne udruge hrvatskih studenata medicine) koji se bavi organiziranjem tečajeva prve pomoći, reanimacije i zbrinjavanja ozlijeđenih osoba. Ovo je ujedno i prilika da se prisjetimo kako možemo spasiti život unesrećenima. Pratite Internet stranicu TOKIĆ za više informacija.

TOKIĆ ovom akcijom želi ukazati na potrebu za povećanim oprezom u vožnji i skrenuti pozornost na odgovornost svih nas da budemo savjesni i odgovorni sudionici u prometu.

Više informacija možete o tvrtki TOKIĆ možete pronaći na www.tokic.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
U Hrvatskoj se pokušava izgraditi lokalni identitet, a sve kuće i zgrade izgledaju isto
PROMO

U Hrvatskoj se pokušava izgraditi lokalni identitet, a sve kuće i zgrade izgledaju isto

Razgovaramo s Alenom Žunićem, arhitektonskim vizionarom čija su specijalnost urbane preobrazbe i razvoj modela planiranja gradova