Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trudna žena monstruma koji je ubio sina (2): 'I mene je tukao'

None Foto: Facebook 8

Sivlija tvrdi da je pokušala oživjeti sina, ali da nije uspjela te da ga je Aliza ubio golim rukama. Na pitanje istražitelja da li je suprug ikad bio nasilan prema njoj, odgovorila je potvrdno...

Kad se moj muž drogira, izgubi kontrolu, rekla je Silvija Z. (23), majka dvogodišnjaka kojeg je jučer u predgrađu Milana u Italiji na smrt istukao Aliza Hrustić (25). 

Silvija tvrdi da je pokušala oživjeti sina, ali da nije uspjela te da ga je Aliza ubio golim rukama. Na pitanje istražitelja da li je suprug ikad bio nasilan prema njoj, odgovorila je potvrdno, piše Globalist.

- Da, ponekad me znao tuči - rekla je Silvija.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Silvija je trudna s njihovim petim djetetom. Jedno dijete živi u Hrvatskoj, a ostali su povjereni socijalnim službama.

Podsjetimo, Aliza je sina istukao u trenutku bijesa jer mu nije dao spavati, navodi La Repubblica.  

UŽAS U ITALIJI Hrvat sina (2) tukao do smrti: Hvalio se pištoljima i drogom

Hrustića je talijanska policija uhitila zbog teškog i namjernog ubojstva, a sve je priznao pred tužiteljicom Giovannom Cavalleri. Kad je policija našla tijelo dječaka, tijelo mu je bilo puno modrica, a na glavi mu je bila vidljiva rana i noge u povojima, a bilo je i tragova krvi. Prema pisanju talijanskih medija, roditelji su nazvali hitnu pomoć oko pet sati ujutro, a kad je policija stigla dijete je već bilo mrtvo.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Otac dječaka Aliza Hrustić rođen je u Firenci, no hrvatskog je podrijetla. Na svojoj Facebook stranici pohvalio se slikom hrvatske putovnice. Na profilu se hvalio i modnim kombinacijama, oružjem i drogom.

- Bože čuvaj našu djecu - objavio je Aliza na svom profilu tjednima prije nego je na smrt istukao sina.

PRIVELI MLADIĆA (25) Mladić podrijetlom iz Hrvatske zadavio je sina (2) u Milanu?

Supruga Silvija ga je odmah po dolasku policije optužila za ubojstvo djeteta. Hrustićeva obitelj tvrdi da je on inače bio razdražljiv i nasilan tip te da već dvije godine ne razgovaraju s njim, pišu talijanski mediji.

 

Komentari (118)
  • Ovaj je Hrvat ? Hahaha. Bitno da je naglašeno. Nego, nigdje niste napisali na čijem groblju je pronađen arsenal oružja kraj Vukovara. U čemu je problem ? Dvostruka mjerila....

    24. 5. 2019,   15:42
  • Nije on Hrvat.....

    24. 5. 2019,   15:35
  • kakav hrvat? prestanite!

    24. 5. 2019,   15:40