Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Procurile su fotke gole Pauline: 'Prijavila sam bivšeg policiji...'

None Foto: Privatni album 13

Fotografije na kojima je gola natjecateljica reality showa 'Ljubav je na selu' dijele se društvenim mrežama. Navodno je sve 'maslo' njenog bivšeg dečka, barem tako tvrdi Paulina...

To je muška jadna osveta, komentirala je ljutita Paulina Tomičić (37) svoje gole fotografije koje se ovih dana dijele društvenim mrežama. Navodno je sve 'maslo' njenog bivšeg dečka, barem tako tvrdi Paulina.

OPUSTILI SE NA SELU 'Uhvaćeni na djelu': Paulina i Jovan opet su završili skupa

Ona je zbog seksi slika bivšega u srijedu prijavila policiji. Kao dokaz, priložila je i sliku kaznene prijave na Facebook profilu.

Foto: Privatni albumI

- To je ono kad vam se bivši dečko želi osvetiti jer ne želite biti s njim - napisala je Paulina i obećala znatiželjnim pratiteljima kako će uskoro saznati pravu istinu. Čini se kako je zgodna Siščanka došla u show tražeći ljubav, a dobila samo probleme. Oduševljeno je mjerkala Jovana Karapandžu (31) na prvom televizijskom spoju.

Foto: RTL/Screenshot

Čim je Paulina Jovanu okrenula leđa, on je kratko prokomentirao 'ova je večeras gotova'. I tako je i bilo, ljubili su se Jovan i Paulina već prve zajedničke večeri kandidata 'na selu'. Paulina je skinula grudnjak i uskočila u bazen, a Jovan za njom.

Foto: RTL

- Avanture u showu su odlične, malo ljubljenja, malo pipkanja - govorila je Paulina. Sve je bilo idilično dok je Jovan nije izbacio s farme već prvi pri prvim eliminacijama. Kandidatkinja Victorija Memić je rukama prekrila lice, Sanja Kralj se počela smijati, a Ivana Matić je zinula od iznenađenja. I gledatelji su bili u šoku, a Paulina je 'oplela' po Jovanu.

Foto: Privatni albumI

- Cure, ja sam prva bila s Jovanom, skupljate moje otpatke - poručila je ostalim kandidatkinjama, a Jovanu rekla da je dvoličan. Jovan se ispričao, ali Paulina nije htjela otići dok mu ne 'očita lekciju'. Sa svima je podijelila da je Jovan bio vrsni tehničar i imao velikog 'konja' aludirajući da je bilo među njima i nešto više od poljupca. Nakon showa imala je Paulina puno udvarača i uživala u slavi.

Foto: RTL

- Sve se žele slikati sa mnom, poput holivudske zvijezde sam. Svi koji ste ljubomorni, možete me poljubiti u lijepu guzu - šepurila se po društvenim mrežama.. Posebno se hvalila potporom svojim sugrađana.

Foto: Privatni albumI

- Postala sam preko noći slavna, ljubim vas sve koji komentirate - pozdravljala je fanove. A onda je osjetila i onu lošu stranu slave. Njene gole fotografije proširile su se internetom. Svi su htjeli vidjeti kako izgleda zvijezda televizijskog showa potpuno gola. - Želim da me više ostave na miru jer nisam željna slave nego sam obična žena koja radi u kuhinji svoj posao - kaže nam Paulina. Otkrila je i da se više nikad ne bi prijavila za televizijsku emisiju.

PAULINA UŽIVA U SLAVI 'Svi se žele slikati sa mnom, poput holivudske zvijezde sam'

 

- Ne bih više u emisije. Ne bih se slikala za Playboy. Mogu ja i bez slave - kaže Paulina. Za sebe rado kaže i da nije umišljena, ali je savršena.

Foto: Facebook

- Dobro izgledam. Vrckasta sam. Izgledam i osjećam se kao djevojčica - opisuje se Paulina. Tvrdi da se nikad nije zaljubila u životu, pa ni u prvog supruga. Jednom prilikom je rekla da se udala za njega jer joj ga je bilo žao jer je stalno plakao.  S javnosti je podijelila i svoje metode zavođenja.

- Namigneš mu. I to je to. Bitno je da ga malo pogledaš - zaključuje Paulina.

Komentari (163)
  • nisu gole slike Pauline, nego slike gole Pauline

    22. 2. 2019,   20:52
  • Tko nije pitao nije dobio.....

    22. 2. 2019,   20:55
  • Udri mala nije sapun!!! Ajde boga ti život prođe za tren!!!

    22. 2. 2019,   21:34