Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tamara se 'opustila' uz obitelj na Ibizi: Vjetar joj dizao haljinu

None Foto: Profimedia 9

Veselo društvo se u jednom trenutku s luksuzne jahte preselilo na gumeni gliser, a Tamara nije skidala pogled sa svoje jedinice 'Fifi' koju navodno još uvijek doji i koju je gotovo cijelo vrijeme držala u zagrljaju

Bogata nasljednica i kći bivšeg vlasnika Formule 1, Tamara Ecclestone (34) pokazala je još jednom da za odmor bira samo najekskluzivnije destinacije. Fotografi su milijarderku snimili kako uživa na popularnoj španjolskoj destinaciji Ibizi u društvu supruga Jaya Rutlanda (37), kćerke Sophije (4), tate Bernieja (87) i njegove supruge Fabiane Flosi (39) .   

Exclusive pictures: Boat day for Tamara Ecclestone during her holiday in Ibiza | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Veselo društvo se u jednom trenutku s luksuzne jahte preselilo na gumeni gliser, a Tamara nije skidala pogled sa svoje jedinice koju je gotovo cijelo vrijeme držala u zagrljaju. 

NA UDARU KRITIKE Tamara još uvijek doji kćerkicu (4): Fifi spava u našem krevetu

Mama je kćerku odjenula u roza haljinicu i stavila joj naočale koje 'upotpunjuju imidž', a sama je nosila maslinasto zeleni bikini koji joj baš, kako komentiraju njezini fanovi, i ne laska figuri.

Exclusive pictures: Boat day for Tamara Ecclestone during her holiday in Ibiza | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Budući da su ju navikli gledati u decentiniji izdanjima, nasljednica je iznenadila pomalo 'zapuštenom' linijom, pa sada komentiraju da ne izgleda puno drugačije nego nedugo nakon poroda prije četiri godine.

Sigurnost u vodi Uz par vježbi pomognite djetetu da postane odličan plivač

Bikini maslinasto zelene boje s 'niskim gornjim dijelom bez potpore' pokazao je veći dio grudi nasljednice, a za šetnju po španjolskoj obali bogatašica je odabrala kratku modru haljinicu na 'puf'.

EXCLUSIVE PICTURES: Tamara Ecclestone enjoys holiday in Ibiza with husband Jay Rutland, daughter Sophia and father Ben Ecclestone. | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

'Pufasta' haljina otkrila je njezine gaćice i sve što Ecclestone inače pokušava sakriti, a ni odabir modrih 'šlapa' nije baš izgledao glamurozno kako se Tamara inače pokazuje pred fotoobjektivima. 

ECCLESTONE BEZ ŠMINKE Mariachi za rođendan: Suprug je šokirao još snenu Tamaru

Ovo je obitelji, barem majci i kćerki deveti 'odmor' od početka godine. Bogata nasljednica je s mužem i kćerkom u veljači otputovala u Gstaad u švicarske Alpe na skijanje. Nakon toga je par s malenom Sophijom posjetio popularni vodeni park Wild Wadi u Dubaiju, gdje su se Tamara i Sophia vratile i u svibnju, u 'Grosvenor House Hotel'. Tročlana je obitelj dva mjeseca prije, u ožujku, zajedno s Barnijem posjetila i Bahame

Foto: Profimedia

Na odmoru u Španjolskoj Ecclestone je pokazala da barem u jednome liči na majku, Slavicu Ecclestone (60), pišu britanski mediji. Nije riječ o liniji niti genima koji određuju fizički izgled, već o očitom uživanju u trenutcima koje provodi s malom Sophijom, koju od milja zove Fifi i navodno još doji, te koju vodi gdje god može baš kao što je Slavica radila s njom i sestrom Peterom (29) dok su bile male.

VIDI OVO: Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolju ljetnu avanturu.

Komentari (49)
  • Neke se stvari ne mogu kupiti novcem !

    23. 7. 2018,   21:52
  • Kako je nekad bila lijepa!

    23. 7. 2018,   23:55
  • Za koju godinu kako je krenula biti će kao Kristie Alley!

    24. 7. 2018,   05:05