Obavijesti

Sport

Komentari 12

Najmlađa naša olimpijka Ana Đerek (17) nije izborila finala

Najmlađa naša olimpijka Ana Đerek (17) nije izborila finala
5

Naša mlada gimnastičarka Ana Đerek nije uspjela izboriti nastup u finalu na niti jednoj spravi na Olimpijskim igrama u Riju, na tlu je zauzela 52. mjesto, na gredi 77.

VIDEO

Najmlađa hrvatska olimpijska u Rio de Janeiru, 17-godišnja gimnastičarka Ana Đerek nije uspjela izboriti nastup u finalu na niti jednoj spravi, na tlu je zauzela 52. mjesto, na gredi 77., dok je na preskoku ostala bez ocjene, a na dvovisinskim ručama nije nastupila.

Đerek je svoj nastup započela preskokom kojega nije izvela, zatim nije nastupila na dvovisinskim ručama, na gredi je nakon pada dobila ocjenu 11.433, dok je za svoju izvedbu na tlu dobila ocjenu 13.200.

Dominirala je 19-godišnja Amerikanka Simone Biles koja je ostvarila najbolju ocjenu na tri od četiri sprave, preskoku (16.050), gredi (15.633) i tlu (15.733). S ukupno 62.366 bodova Biles je osvojila uvjerljivo najviše bodova u višeboju ispred sunarodnjakinje Alexandre Raisman sa 60.607, dok je treće mjesto zauzela još jedna Amerikanka, olimpijska pobjednica iz Londona u višeboju Gabrielle Douglas sa 60.131. No, kako u finalu višeboja smiju nastupiti samo po dvije gimnastičarke iz iste zemlje, Douglas neće moći braniti naslov u četvrtak.

U ekipnoj konkurenciji SAD su sa 185.238 bodova bile uvjerljivo najbolje ispred Kineskinja sa 175.279 i Ruskinja sa 174.620.

Finale ekipnog višeboja na programu je u utorak, a pojedinačnog višeboja u četvrtak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...