Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Paović osvojila prvo zlato na POI-u: Posjetili smo njen dom

None Foto: CARLOS GARCIA RAWLINS 4

Sandra Paović slavila je u finalu Paraolimpijskih igara 3-0 protiv Njemice Steffi Grebe! Sandra, koja je 2009. osvojila nagradu 24sata "Ponos Hrvatske" osvojila je svoje prvo olimpijsko zlato

Svjetska i europska prvakinja svojoj je kolekciji dodala i olimpijsko zlato! Sandra Paović slavila je u finalu Paraolimpijskih igara 3-0 protiv Njemice Steffi Grebe.

Ona je ponos Hrvatske: Hrabra Sandra Paović pokazala je da je jača od svega i opet je najbolja’

Posted by 24sata on Wednesday, September 14, 2016

Sandra, koja je dobitnica nagrade 24sata "Ponos Hrvatske" vraća se kući s prvim olimpijskim zlatom s kojim je zaokružila impresivnu karijeru.

Slavi Hrvatska, a slavi i Vukovar. Nakon srebra zlatnoga sjaja vukovarskog veslača Damira Martina, sad iz Rio de Janeira stiže pravo zlato.

Table Tennis - Women's Single Class 6 Gold Medal Final | Autor: CARLOS GARCIA RAWLINS Foto: CARLOS GARCIA RAWLINS

Bila je na rubu smrti

Sandra je bila prvakinja Hrvatske, jedna od najbolji hrvatskih stolnotenisačica. Nakon prometne nesreće u Francuskoj 2009. godine bila je na rubu smrti, pretrpjela je teške ozljede kralježnice i unutarnjih organa, ali njezina volja za životom bila je jača od svega. Liječnici su joj rekli da će cijeli život biti nepokretna, ali hrabra mlada žena prkosila je svim prognozama i vratila se onome što voli.

I opet je najbolja. Iako su joj protivnice pokretnije, Sandra je pronašla način kako ih pobijediti. Sandrine roditelje nije iznenadila borbenost. Znaju dobro kakvu kćer imaju pa su otkrili kako je Sandra sa šest godina u parku sakupila punu vreću kestenja i potom sve prodala kako bi kupila torbu za školu.

Veliko slavlje u domu Sandre Paović

Naši reporteri posjetili su dom zlatne hrvatske paraolimpijke u Vukovaru. Tamo je vladala sjajna atmosfera, a ugostili su nas Sandrini mama i tata Marija i Mišo Paović. O čemu je riječ pogledajte u videu.

Slavlje u vukovarskom domu zlatne hrvatske paraolimpijke, stolnotenisačice Sandre Paović - mama Marija i tata Mišo Paović Reporter: Danijela Mikola

Posted by 24sata on Tuesday, 13 September 2016

Tema: Olimpijske igre Rio de Janeiro 2016.

Komentari (96)
  • Bravo sandra❤️

    13. 9. 2016,   15:28
  • Neznam ,meni su ove paraolimpijske medalje nekako jačeg sjaja,bravo Sandra!!!

    13. 9. 2016,   15:40
  • Uzor mnogima! I lekcija onima koji za sve imaju izgovor.

    13. 9. 2016,   15:35