Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zadar sprema veliki doček za olimpijce: Dođite i podržite ih

None Foto: BRIAN SNYDER

Grad Zadar sa Športskom zajednicom Zadarske Županije, Športskom zajednicom Grada Zadra, JK Uskok i JK Sv. Krševan organizira u subotu, 20. kolovoza 2016. svečani doček za zadarske olimpijce

Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su povijesnu hrvatsku medalju u jedrenju. Sjajni dvojac stigao je do zlata u klasi 470, prvog u hrvatskoj povijesti.

Red bi bio pozdraviti sjajne sportaše, a upravo tako su razmišljali i Zadrani. Naime, 20. kolovoza u 21 sat održat će se svečani doček za zlatni dvojac, ali i za Petra Cupaća, Pavla Kostova i Marcelu Marić.

- Grad Zadar sa Športskom zajednicom Zadarske Županije, Športskom zajednicom Grada Zadra, JK Uskok i JK Sv. Krševan organizira u subotu, 20. kolovoza 2016. svečani doček za zadarske olimpijce: osvajače zlatne medalje , jedriličare u klasi 470 Šimu Fantelu i Igora Marenića, jedriličare u klasi 49er Petra Cupaća i Pavla Kostova i skakačicu u vodu Marcelu Marić. Svečani doček organizirat će se na rivi kod Morskih orgulja s programom koji počinje u 21 sat. Zadarski olimpijci pristat će na rivu oko 21:30. Pozivamo građane i građanke Zadra, ljubitelje sporta i sve goste da dočekaju sjajne zadarske sportaše i čestitaju ima na uspjesima koje su ostvarili u Riju - stoji u službenom priopćenju Športske zajednica grada Zadra.

Zadrani i stanovnici okolice Zadra, dođite i podržite naše sjajne sportaše jer su to zaslužili. Svima su nam vratili vjeru u sport, osmijeh na lice i pokazali da nikad ne treba odustajati.

Tema: Olimpijske igre Rio de Janeiro 2016.

Komentari (2)
  • prvo svim olimpijcima koji su osvojili medalje priredit veličanstven doček u Zagrebu a onda u njihovim sredinama..zaslužili su

    19. 8. 2016,   21:03
  • Ma koji Zagreb?Zasto bi prvo bili docekani u ZG,sto im je ZG dao...kuci u Zadar prvo!!!

    20. 8. 2016,   16:57