Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dobijete koliko zabijete': Leon (23) dijelio novac po Zagrebu!

GENIJALAN IZAZOV: Popularni JoomBoosov youtuber Leon Žilavi (23) zaustavljao je prolaznike po Zagrebu i dijelio im po 10 kuna za svaki koš koji su mu uspjeli zabiti

Što biste napravili da vam nepoznati dečko priđe na ulici i kaže da će vam dati 100 kuna ako uspijete zabiti 10 koševa za 30 sekundi? Vjerojatno biste u početku mislili da se šali, ali upravo je to napravio popularni JoomBoosov youtuber Leon (23) i izgubio više od 800 kuna!

Leon je uzeo dječji koš i mini košarkašku loptu, prošetao Zagrebom i prolaznike izazvao da zabijaju koševe, a za svaki koš im je obećao dati 10 kuna. Već prva žena koju je uhvatio zabila mu je šest koševa i uzela 60 kuna tako da je odmah vidio da će do kraja izazova vjerojatno bankrotirati.

PILOT NA JEDAN DAN Petra (18) pokušala prizemljiti helikopter: Znojila se od straha

Izgubio je više od 800 kuna

Iako ostali prolaznici nisu bili baš toliko vješti kao žena s početka videa, svaki od njih 15-ak uzeo mu je po 20, 30 ili 50 kuna. Na kraju izazova Leon je ostao iznenađen količinom košarkaškog talenta među Hrvatima, a usput je ostao i bez više od 800 kuna!

POGLEDAJTE VIDEO Naelektrizirali su Filipa (19): Ovo je nešto najsramotnije ikad

Jedan je dečko u žaru borbe za novce i u žaru zabijanja koševa čak i pao na stražnjicu.

Uskoro sprema novi izazov

Leon je na kraju izazova zaključio:

- Kao što ste i sami mogli vidjeti, neki su prolaznici stvarno dobro igrali. Neki baš i nisu, ali na kraju je važno da se osvojilo nešto novca.

POGLEDAJTE VIDEO Jedva izdržala: YouTuberica morala provesti dan bez struje

Ipak, iako su ga ljudi razuvjerili i dokazali da su u ovakvim izazovima i više nego vješti, Leon ne odustaje i za kraj poručuje kako će uskoro snimiti sličan izazov, samo s malo drugačijim zadatkom. Možda ga i vi tada sretnete u gradu!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Komentari (4)
  • Da me zaustavi prvo bi mu nos namazal i jos zabio kos

    16. 10. 2018,   17:36
  • Ušao, pročitao o kom se radi i eto me bezim dalje od ovog članka (video im ne bih pogledao iz principa ) !!!

    16. 10. 2018,   18:26
  • Kakvo spadalo Bože dragi

    16. 10. 2018,   17:38