Obavijesti

Promo sadržaj

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
11

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!

Kampanjom kojom Heineken promiče odgovorno ponašanje pridružilo se 4.000 ljubitelja gejminga koji su više od 130.000 puta odigrali Player 0.0 online igricu.

Uzbudljivo finale natjecanja Player 0.0 Hrvatska održano je prošlog vikenda u Zagrebu, gdje se 32 najboljih virtualnih vozača iz cijele Hrvatske borilo za priliku da se na globalnom finalu natječu s Maxom Verstappenom, trostrukim svjetskim prvakom Formule 1.

Natjecanje je bilo podijeljeno u tri faze: prvo zagrijavanje i upoznavanje sa stazom, potom kvalifikacije gdje su vozači postavljali svoje najbolje vrijeme za jedan krug i na kraju završno finale u kojem se najboljih osam borilo za glavne nagrade.

Finalna staza izvučena je neposredno prije finala što je osiguralo pravedno i nepredvidivo natjecanje koje u fokus stavlja vještine i brze reakcije vozača. Među njima se istaknuo Luka Matković koji je svojom izvrsnošću i brzinom zasluženo osvojio prvo mjesto.

" Luka Matković ima izvanrednu priliku ne samo predstavljati Hrvatsku na svjetskoj sceni, već i direktno se natjecati s Maxom Verstappenom," rekla je Ružica Račić Mršo, direktorica marketinga HEINEKENA Hrvatska. "Ovo je jedinstvena prilika koja pokazuje kako i virtualne trke mogu otvoriti vrata stvarnim izazovima i iskustvima."

Luka Matković nije krio svoje uzbuđenje: " Osvojiti finale Hrvatske i dobiti priliku utkivati se s Maxom Verstappenom je san snova! Finale je bilo izazovno i za vježbanje i za utrkivanje, svaka čast konkurenciji. Atmosfera je bila nevjerojatna, puna uzbuđenja i strasti. Sjajna podrška navijača dodatno je pojačala adrenalinsku atmosferu. Hvala svima na podršci i nezaboravnom iskustvu, ovo je jedan od onih trenutaka koje ću pamtiti cijeli život!."

Finale se odvijalo u veseloj atmosferi s natjecateljima i gledateljima koji su uživali ne samo u simulacijama utrka, već i u Heineken 0.0 pivu i odličnoj glazbi. "Player 0.0. je sjajna prilika za sve ljubitelje vožnje i gejminga da dožive nezaboravno iskustvo i kroz zabavu osvijeste da je najbolji vozač uvijek onaj koji ne pije.

11
| Foto: PROMO

Drago nam je što smo na zanimljiv način mogli poslati poruku da je bez obzira na to vozimo li automobil ili simulator, u virtualnom svijetu ili na pravoj cesti, važno da to činimo odgovorno," dodala je Ružica Račić Mršo. "Veselimo se što ćemo pobjednika odvesti na globalno finale, gdje će imati priliku ne samo susresti Maxa Verstappena, već i pokazati svoje vozačke sposobnosti na međunarodnoj razini."

Više informacija o natjecanju Player 0.0 možete pronaći ovdje.

Heineken kontinuirano promiče odgovorno konzumiranje alkohola i sigurnu vožnju, a Player 0.0 je samo jedan od načina kako se ta poruka širi među mlađim vozačima. Uživajte odgovorno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.