Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Znala su za abortiranu braću, roditelje iz prošlih života, bebe

None Foto: Getty Images

Na TV kanalu 'CBeebies' su zamolili roditelje da se prisjete najjezivijih situacija sa djecom - onoga što su izgovorila, a u njima je izazvalo jezu. Odaziv je bio velik

'Dijete me pitalo kada će umrijeti'

Jedna mama ispričala je kao ju je šokiralo pitanje njezine kćeri. Pitala ju je: 'Mama, kada ću umrijeti kako bih se mogla igrati sa svojom braćom i sestrama?'. Majku je pitanje šokiralo, posebno zato što je imala nekoliko spontanih pobačaja za koje njezina kćer nije znala. Nije znala da je trebala dobiti braću i sestre.

POGLEDAJTE VIDEO o čudnim susretima u jednom gradiću u SAD-u:

Evo kako je tekao taj razgovor:

 • Djevojčica: 'Mama, kada ću umrijeti?'
 • Mama: Oh, ne još jako dugo dušo, sve dok ne budeš jako stara. Zašto?'
 • Djevojčica: 'Zato što moja braća i sestre čekaju da se dođem igrati s njima.'

'Moje dijete vidi čudnog čovjeka u kuhinji'

Druga mama otkrila je kako njezina 2-godišnja kći stalno ponavlja da u njihovoj kuhinji vidi čudnog čovjeka koji tamo živi. Sve je krenulo dok su gledale TV:

 • Djevojčica: 'Izgleda kao čovjek iz noćne more.'
 • Mama: 'Tko je čovjek iz noćne more?'
 • Djevojčica: 'Muškarac koji živi u našoj kuhinji.'

Foto: Dreamstime

'Moja kći je znala da sam trudna prije mene'

Javila se i mama koja je, kaže, dugo pokušavala ostati ponovno trudna, ali nije išlo glatko. Ali, jednog dana njezina 4-godišnja kćer spomenula je bebu i bila je nepokolebljiva u svojoj tvrdnji da je njezina mama 'pomalo trudna sa dječakom'.

- Dogodilo se nešto neobično. Moja kći je tada imala četiri godine i nasumično je govorila mojim prijateljima: 'Mama će imati bebu'. Nju smo dobili medicinski potpomognutom oplodnjom, a drugo dijete pokušavali smo dobiti posljednjih 18 mjeseci. Bila sam sigurna da nisam trudna s 'njezinim malim bratom'. Dva dana kasnije kupila sam test i zaista, bila sam noseća. Ona sada ima malog brata - napisala je ova žena.

UZNEMIRUJUĆE OTKRIĆE Previše gledanja u ekran maloj djeci usporava razvoj mozga

'Moje dijete se sjeća svojih prijašnjih obitelji'

Djevojčica je šokirala svoju majku stalno iznova prepričavajući sumorne načine na koji su joj umrli roditelji iz prošlih života.

- Moja petogodišnjakinja govori o svojim drugim obiteljima, braći i sestrama. Kaže da ima puno drugih obitelji. Ispričala je ovako: 'Jedna mama je umrla, a zatim se i tata razbolio pa me je ostavio ispred ulaznih vrata kako bi me netko pronašao. Druga mama je pala s krova i umrla' - prisjetila se ova žena.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

- Jednog smo dana prelazile prometnu cestu, a ona se zaustavila, osvrnula oko sebe i rekla da je njezin tata ubijen na toj cesti. Također, dok smo šetale grobljem kada je još bila sasvim mala, stalno je vrtjela kosom i ponavljala: 'To je moja kosa, ostavi je na miru'. Ponekad se probudi usred noći, uspravno sjedi, smije se i razgovara. Jeza me ponekad hvata od nje  - dodala je.

'Moja kćer se čudno igra lutkama'

- Moja kći Rylee je u dobi od 22 mjeseca jednom prilikom bila u kadi sa svojom Barbikom. Igrala se vrlo čudno s njom. Držala ju je pod vodom i iznova šaputala: 'Tiho, tiho'. Bila sam prestravljena - ispričala je druga majka.

SAZNALA NA PORODU Kupili sve ružičasto: '8 puta su rekli da je curica, a stigao sin'

'Sin je napisao jezivu poruku konobarici'

Nakon obroka u jednom restoranu u SAD-u, dječak je poželio konobarici napisati poruku na komadu papira. Majka je mislila da je to vrlo slatko, ali prevarila se. 

- Moj 7-godišnji sin napisao je konobarici poruku: 'Moja mama je ubila nekoga'. Srećom, konobarica je samo odmahnula rukom i uzdahnula. U njegovu obranu jedino ide to što mu je pravopis bio odličan - napisala je, a prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (79)
 • Naravno da je to moguće, ako uskoumno razmišljaš onda nije... Život je postojanje kroz evoluciju i evolucija kroz postojanje, jedan život nije dovoljan da bismo iskusili sve spoznaje pa ih je potrebno više. Prošle živote "programirano" zaboravimo kako bismo iskustva ovog života provodili,odlučivali iz nove perspektive jer bi nas sjećanje na prošli život naveo da samo ponavljamo uvijek jedno te isto, naučeno iz prošlog i nikad ništa nebismo naučili, širili spoznaje i vidike. Nemoguće je a bilo je nebrojeno primjera da se dijete od 3 il i4 godine sjeća događaja koje priča u detalje, doslovno brojne detaljne događaje sa imenima, predmetima,licima sa slika, nije to mogao nigdje pročitat, čuti a zna sve o tome, tadasu roditelji i stručnjaci išli tražit po povijesnim knjigama, obiteljskim albumima spomenutih ljudi pronađeni iz priće i sve je bilo identično kako dijete priča, pre očito je da bi bilo detaljno točno a da je nešto izmišljeno u mašti, mašta može svašta ali ne može ZNATI točne detalje,može izmaštat fikciju.

  13. 11. 2019,   09:37
 • Ovo da netko još živi sa njima u kući, na istom mjestu i isto "vrijeme" je prvo dokaz upravo da vrijeme NE POSTOJI pošto fizia priječi da dvije osobe ili predmeta mogu biti u isto vrijeme na istom mjestu, naime vrijeme=razdaljina od točke A do točke B, tu sekvencu mi percipiramo kao vrijeme koja je zapravo prostor! Sve, sve, baš sve što postoji je vibracija, mi smo vibracija pošto smo sastavljeni od atoma i vibriramo samo zbog velike gustoće to ne primječujemo,sve što postoji dakle vibrira na svojoj frekvenciji, baš kao što postoje milijuni tvi ili radio postaja svaka na svojoj vibracijskoj valnoj duljini, kada makneš jednu stanicu ili program na drugi, ona prijašnja na kojoj si bio nije nestala, samo si se preselio na drugu ona prva i dalje postoji i vibrira samo ti uređaj nije u rezonanci sa njom, sada vibrira na drugoj frekvenciji, i dalje postoje obje ili sve postojeće tv i li radio postaje samo se međusobno ne preklapaju jer vibriraju na različitim frekvencijama. Upravo u ovom slučaju u kući da "duh" živi u kući je da dvije paralelne frekvencije INTERFERIRAJU/na jako bliskom vibracijskom nivou, nije nikakav ćiri bu ćiri ba, čista znanost, fizika, kvantna fizika.

  13. 11. 2019,   09:45
 • Prije 30-ak godina, u svojoj 18-oj, išao sam sa stricem u kuću rodbine i u mjesto u kojem nikad prije nisam bio. Od kolodvora trebalo je pješačiti 4-5 km. Sticajem okolnosti stric se povezao na jednom zaustavljenom vozilu, a ja na drugom. Prije toga mi ništa nije rekao gdje i kako ćemo se naći, a ja o tome nisam niti razmišljao. Dolaskom do centra sela svratio sam u birc na uglu križanja ulica u četiri pravca. Popio sam pivo (vruć ljetni dan). U bircu sam mogao pitati u kom pravcu krenuti, ali i nadalje nisam o tome razmišljao. Izašao sam van i bez ikakvog razmišljanja krenuo lijevo. Dakle imao sam još tri pravca za krenuti, ali sam izabrao ovaj. Nakon cca 1,3 km stao sam pred jedenom visokom ogradom, otvorio vrata i ušao u dvorište. Tu sam sreo strica i rođaka domaćina, koji su mi krenuli u susret. Tada sam se zapitao kako sam uopće nepogrešivo pronašao tu kuću. Inače, u toj kući rođen je moj djed počekom 900-ih, kojeg nikad nisam upoznao jer je poginuo u drugom svjetskom ratu. U kući preko puta sam otkrio još jednu neobičnost, ali mislim da vam je za sada dosta senzacije.

  13. 11. 2019,   11:40