Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Je li fotomontaža s Tolušićem vezana uz elitnu prostituciju?'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnik Živoga zida dodaje da je jedan od Tolušićevih vozača uhapšen u "aferi SMS", koja je vezana uz takozvanu elitnu prostituciju. Kaže da je ovo samo nastavak i da treba raščistiti

Kako spriječiti širenje lažnih vijesti, bila je tema HRT-ove emisije Otvoreno u srijedu. U emisiji su gostovali, ministrica kulture Nina Obuljen, bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović, saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac te glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić. Nina Obuljen na pitanje je li točna informacija da je ministar Tolušić dobio policijsku zaštitu, kaže "da nema ta saznanja, ali i da ih ima, da to ne bi mogla komentirati".

Zagreb, 23.01.2019 - Sabor raspravlja  o konacnom prijedlogu zakona o podacima i informacijama u zdravstvu ANALIZIRAJ OVO: Slučaj Tolušić: Svi ministri vole nositi špic-papak, to je u modi!

Zlatko Hasanbegović ističe da su se jednim udarcem ubile dvije muhe. Tolušić je "dobio poseban status" u HDZ-ovskim previranjima koja nas očekuju. Također, stvorena je društvena psihoza putem koje se treba provesti briselska direktiva koja ima za cilj, a to je uvođenje cenzure. 

ZBOG MONTIRANIH FOTOGRAFIJA MUP potvrdio da je u kontaktu s Tolušićem: Uključen i Uskok
- Doista je smiješno da nas Vlada koja svakodnevno proizvodi lažne vijesti nas vodi u borbu protiv lažnih vijesti, kaže Branimir Bunjac iz Živog zida. ŠTETE NA AUTU, FOTOMONTAŽA... Policijska zaštita za Tolušića: Obitelj mu se osjeća ugroženo

- Prvo bi premijer trebao prvo "zalijepiti flaster na usta" svojim ministrima jer svaki dan proizvode lažne vijesti. Imate obećanja oko INA-e, F-16 ili najavu ministra Butkovića da će se ukinuti mostarina na Krku do Nove godine, a to se ništa nije dogodilo. Ovo je unutarstranački obračun u HDZ-u. To je kontinuitet nastavka jednih te istih metoda, dodao je Bunjac.  

Zastupnik Živoga zida dodaje da je jedan od Tolušićevih vozača uhapšen u "aferi SMS", koja je vezana uz takozvanu elitnu prostituciju. Kaže da je ovo samo nastavak i da treba raščistiti.

Požega: Ministar Božinović i gradonačelnik potpisali sporazum o uređenju Policijske postaje MINISTAR BOŽINOVIĆ: 'Istraga će pokazati tko stoji iza Tolušićeve fotomontaže...'

- Je li se gospodin Tolušić našao slučajno u aferi Varga - Curić? To treba raščistiti. 

Komentari (98)
  • a jeste našli koga ćete na Zlatka dovest...beru i ninu obuljen hahaha...rastavi ih čovjek na proste faktore:))

    24. 1. 2019,   00:16
  • Gospodin Hasanbegović je dobro "disciplinirao" Jelinčića i Koržinetku. Oboje je vjerojatno planiralo da će lako preživjeti Otvoreno i naciji održati "predavanje" o "lažnim vijestima" da bi se na kraju ispostavilo da su oni optuženi za širenje lažnih vijesti. Oboje su na kraju emisije bili potpuno dezorijentirani. Prijetili sudskim tužbama, opravdavali se, pričali nebuloze. Posebno se, u negativnom smislu, istaknuo Jelinčić.

    23. 1. 2019,   23:43
  • Jelinicu, kazes da si znao da je sve "namestaljka". Pa reci nam zasto si to objavio? Hasanbegovic ti je postavio direktno pitanje, a tvoja reakcija je bila totalno neuvjerljiva. Dole Nacional, truje nasu javnost od 1991.. ako se dobro sjecam.

    23. 1. 2019,   23:51