Obavijesti

Show

Komentari 56

Nezgode s haljinom: BB Lucija u live javljanju pokazala gaćice

Nezgode s haljinom: BB Lucija u live javljanju pokazala gaćice
19

Stanari su tijekom više od 90 dana u kući fanovima showa 'priuštili' dosta golišavih prizora. Krajem ožujka gledatelji su mogli prvi puta vidjeti 'nezamagljeni' penis natjecatelja Ante Biuka

VIDEO

U zadnjoj Big Brother emisiji uživo stanari su premijerno predstavili svoju verziju pjesme bivšeg stanara Nikole Sedlara Boge (23). Pjesmu je povela Alena Nezirević Anezi (31), kojoj je ona i posvećena, a ostali stanari bili su joj prateći vokali. Dok su se svi okupljali ispred plazme u dnevnom boravku, Lucija Stojak (23) imala je malu 'nezgodu' s haljinom.

Ustala se s kauča i odšetala do ogledala ispred ispovjedaonice, a haljina joj se zadigla i 'otkrila' gaćice.

Ribica otkrila: BB Bogo mogao bi biti čovjek Anezina života
Ribica otkrila: BB Bogo mogao bi biti čovjek Anezina života

- Lucija, spusti si haljinu, cijelo dupe ti se vidi - vikali su joj Bojan Mrđenović (34) i Antonio Benčak (21). 

Lucija je brzo povukla haljinu dolje, a Lidija Marić Ribica (46), sada već bivša stanarka, rekla joj je da se ne uzrujava jer je -'ionako lijepa'. 

Prodavačica iz Splita nasmijala je gledatelje reality showa koji su pratili prijenos uživo, a zatim se šalili na njezin račun po društvenim mrežama.

BB Ribica prihvatila ponudu i izašla iz kuće, Marin se vratio
BB Ribica prihvatila ponudu i izašla iz kuće, Marin se vratio

Stanari su tijekom više od 90 dana u kući fanovima showa 'priuštili' dosta golišavih prizora. Krajem ožujka gledatelji su mogli prvi puta vidjeti 'nezamagljeni' penis natjecatelja. Ante Biuk (41), kojeg je produkcija kasnije izbacila zbog izjava o nasilju, skinuo se prilikom tuširanja ne obazirući se na kamere. 

Nedugo zatim, i Bojan je odlučio svima pokazati 's čime raspolaže' prilikom dnevnog zadatka 'twerkanja'. 

Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'
Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'

- Jeste spremi - upitao je konobar iz Siska sustanare, pa zatim skinuo gaće. Djevojke su počele vrištati i smijati se zbog prizora, a Lucija je odlučila sve kasnije prokomentirati samom Bojanu. 

- Slučajno sam prolazila kada si se skidao i moram ti reći da nisam baš oduševljena. Onako, to mi je dojam na prvu - rekla je Splićanka. No Siščanin se nije previše uzrujavao oko njezinih zlobnih komentara na račun svog penisa. 

- Meni je drago da si ti uopće pogledala. A što se tiče prvog dojma, bez brige. Ja znam 'kakav je' i da ga se sramim ne bi se uopće skidao - rekao je Bojan. Osim toga, gledatelji su ga imali priliku vidjeti gologa i u tuš kabini.

Njegova nesuđena ljubav, bivša stanarka Ana-Marija Brdek (30) nije se ustručavala skidati pred kamerama. Vrlo brzo se, nakon ulaska iz tajne u glavnu kuću, prošetala po spavaćoj sobi u donjem rublju.  

Zamolila je i stanara Marina Novakovića (23) da joj pomogne oko tuširanja kada su se zaprljali bojom prilikom twerkanja.

Iako je prvo na sebi imala tangice, Ana-Marija ih je odlučila skinuti. Prvo je upitala Marina da li mu to smeta, a on joj je rekao da slobodno skine.

- Znači ovo se događa. Frajer me pere - smijala se Velikogoričanka dok ih je u kupaonici promatrao Bojan. Zatim je veselo upozorila Marina da je prestane dirati po stražnjici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu