Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nezgode s haljinom: BB Lucija u live javljanju pokazala gaćice

None Foto: RTL 19

Stanari su tijekom više od 90 dana u kući fanovima showa 'priuštili' dosta golišavih prizora. Krajem ožujka gledatelji su mogli prvi puta vidjeti 'nezamagljeni' penis natjecatelja Ante Biuka

U zadnjoj Big Brother emisiji uživo stanari su premijerno predstavili svoju verziju pjesme bivšeg stanara Nikole Sedlara Boge (23). Pjesmu je povela Alena Nezirević Anezi (31), kojoj je ona i posvećena, a ostali stanari bili su joj prateći vokali. Dok su se svi okupljali ispred plazme u dnevnom boravku, Lucija Stojak (23) imala je malu 'nezgodu' s haljinom.

Foto: RTL

Ustala se s kauča i odšetala do ogledala ispred ispovjedaonice, a haljina joj se zadigla i 'otkrila' gaćice.

PIKANTERIJE IZ KUĆE Ribica otkrila: BB Bogo mogao bi biti čovjek Anezina života

- Lucija, spusti si haljinu, cijelo dupe ti se vidi - vikali su joj Bojan Mrđenović (34) i Antonio Benčak (21). 

Foto: RTL

Lucija je brzo povukla haljinu dolje, a Lidija Marić Ribica (46), sada već bivša stanarka, rekla joj je da se ne uzrujava jer je -'ionako lijepa'. 

Foto: RTL

Prodavačica iz Splita nasmijala je gledatelje reality showa koji su pratili prijenos uživo, a zatim se šalili na njezin račun po društvenim mrežama.

REALITY PREOKRET BB Ribica prihvatila ponudu i izašla iz kuće, Marin se vratio

Stanari su tijekom više od 90 dana u kući fanovima showa 'priuštili' dosta golišavih prizora. Krajem ožujka gledatelji su mogli prvi puta vidjeti 'nezamagljeni' penis natjecatelja. Ante Biuk (41), kojeg je produkcija kasnije izbacila zbog izjava o nasilju, skinuo se prilikom tuširanja ne obazirući se na kamere. 

Foto: RTL

Nedugo zatim, i Bojan je odlučio svima pokazati 's čime raspolaže' prilikom dnevnog zadatka 'twerkanja'. 

TJEDAN PUN EMOCIJA Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'

- Jeste spremi - upitao je konobar iz Siska sustanare, pa zatim skinuo gaće. Djevojke su počele vrištati i smijati se zbog prizora, a Lucija je odlučila sve kasnije prokomentirati samom Bojanu. 

Foto: RTL

- Slučajno sam prolazila kada si se skidao i moram ti reći da nisam baš oduševljena. Onako, to mi je dojam na prvu - rekla je Splićanka. No Siščanin se nije previše uzrujavao oko njezinih zlobnih komentara na račun svog penisa. 

Foto: RTL

- Meni je drago da si ti uopće pogledala. A što se tiče prvog dojma, bez brige. Ja znam 'kakav je' i da ga se sramim ne bi se uopće skidao - rekao je Bojan. Osim toga, gledatelji su ga imali priliku vidjeti gologa i u tuš kabini.

Foto: RTL

Njegova nesuđena ljubav, bivša stanarka Ana-Marija Brdek (30) nije se ustručavala skidati pred kamerama. Vrlo brzo se, nakon ulaska iz tajne u glavnu kuću, prošetala po spavaćoj sobi u donjem rublju.  

Foto: RTL

Zamolila je i stanara Marina Novakovića (23) da joj pomogne oko tuširanja kada su se zaprljali bojom prilikom twerkanja.

Foto: RTL

Iako je prvo na sebi imala tangice, Ana-Marija ih je odlučila skinuti. Prvo je upitala Marina da li mu to smeta, a on joj je rekao da slobodno skine.

Foto: RTL

- Znači ovo se događa. Frajer me pere - smijala se Velikogoričanka dok ih je u kupaonici promatrao Bojan. Zatim je veselo upozorila Marina da je prestane dirati po stražnjici. 

Komentari (56)
  • Je li to ona sto je nedavno vodila zestoku raspravu o tome kako se ona nikad ne oblaci provokativno?

    1. 5. 2018,   19:06
  • E ovo se zove borba za svaki glas.U idućih tjedan dana pokazat će i čipku

    1. 5. 2018,   19:04
  • 23 godine,a guzica 32.

    1. 5. 2018,   19:35